(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Etsimme VR Trackin kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueelle projektiassistenttia. Tehtävänäsi on avustaa projektinjohtoa laskutuksessa, raporttien laatimisissa, yksikkömme sisäisessä viestinnässä ja muissa hallinnollisissa asioissa. Osaamisen kasvaessa tehtävää voidaan täydentää myös osaamisalueesi mukaisesti muilla tehtävillä.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Työssäsi tulet tekemään töitä toiminnanohjaus- ja projektihallintajärjestelmillä (C7, IFS) sekä MS Excelillä, joten aiempi kokemus järjestelmistä katsotaan eduksi. Haemme ulospäin suuntautunutta henkilöä, joka on luonteeltaan oma-aloitteinen ja uskaltaa tuoda esiin omat näkemyksensä. Toivomme joustavaa ja ennakkoluulotonta asennetta työntekoon.

Työpaikkasi sijaitsee VR-Yhtymän uudessa modernissa pääkonttorissa Isossa Pajassa Helsingissä Pasilassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja rennossa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektikoordinaattori Nina Lahtonen (ti 15.5. klo 13-15 ja ti 22.5. klo 15-17), puh. 040 531 2793 tai sähköpostitse nina.m.lahtonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.05.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.