(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

HAEMME MÄÄRÄAIKAISEEN  TYÖSUHTEESEEN PROJEKTIASSISTENTTIA

Projektiassistentin tehtäviin kuuluvat Palveluiden käyttöönotto yksikköä, useampia projekteja ja projektipäälliköitä avustavat tehtävät, esimerkiksi aikataulujen suunnittelua, kokousjärjestelyjä, tehtävien koordinointia ja seurantaa sekä viestintää. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluiden käyttöönotot yksikön erilaisten työryhmien sekä projektin jäsenenä toimimista, kokousten sihteeritehtäviä ja asiakirjojen hallintatehtäviä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalla hakijalla on:
- Erinomaiset yhteistyö- ja organisointitaidot
- Erinomaiset sosiaaliset taidot
- Toimisto-ohjelmistojen hyvää osaamista
- Nopeaa oppimiskykyä
- Tiimityöskentelytaitoja

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää oma-aloitteisuutta, vastuunottoa ja pitkäjänteisyyttä. Peruskoulutuksena käy esim. liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto, tradenomi tai toisella asteella suoritettu liiketalouden perustutkinto, merkonomi tai joku muu soveltuva koulutus.

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Määräaikaisuus on 31.5.2020 saakka ja tehtävän toivottu aloitusajankohta on toukokuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 24.4.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-322-2018).

Lisätietoja:   Yksikönpäällikkö Matti Asikainen p. 040 5026420