(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti, (vuorotteluvapaan sijaisuus)
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Haemme projektiassistenttia vuorotteluvapaan sijaiseksi Helsinkiin ajalle 11.3.-6.9.2019.

Toimintamme tärkeimpiä tavoitteita on ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme ylläpidon toteuttamista ja johtamista. Projektiassistenttina pääset tuottamaan Granlund Manager -ohjelmiston tukipalveluita sekä avustamaan projektipäälliköitä ja asiakkuuspäälliköitä monenlaisissa tehtävissä. Osaat käyttää MS Office -sovelluksia ja opit helposti uusien ohjelmistojen käytön. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat olla luomassa viihtyisää työilmapiiriä. Voit olla koulutukseltasi merkonomi, restonomi tai esimerkiksi johdon assistentti taustainen tradenomi. Kiinnostus ja/tai kokemus kiinteistöliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Tarjoamme ensiluokkaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden tehdä töitä huippuasiantuntijoiden ja Suomen isoimpien kiinteistöomistajien kanssa. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mielellään hyvää englanninkielentaitoa. Edellytämme kaikilta hakijoiltamme nuhteetonta taustaa. Lisäksi hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat/ sunnuntaihin 27.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa lähettää pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tommi Söderström p. 050 330 4374 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi