Projektiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
BEUMER-konserni on kansainvälinen johtava intralogististen järjestelmien valmistaja kuljetus-, lastaus-, lavaus-, pakkaus-, lajittelu- ja jakelutoimituksissa. BEUMER-konsernin palveluksessa on maailmanlaajuisesti noin 4 500 työntekijää, ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 950 miljoonaa euroa.BEUMER-konserni ja sen konserniyritykset tarjoavat asiakkailleen korkealaatuisia järjestelmäratkaisuja ja laajan asiakastukiverkoston ympäri maailmaa ja useilla eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien esimerkiksi irtotavarat, elintarvikkeet, rakentamisen, postin ja lentokentän matkatavaroiden käsittelyn.
Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme BEUMER Group:n kanssa toimeen tarttuvaa projektiassistenttia kokoaikaiseen työtehtävään Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kyseessä on pitkä - arviolta noin kaksi vuotta kestävä lentokentän laajennustyöhön liittyvä projekti. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi pääset vastaamaan monipuolisesti projektin juoksevien asioiden hoitamisesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Helsinki-Vantaan projektitiimin kanssa, mutta teet myös läheistä yhteistyötä Tanskassa sijaitsevan projektitiimin ja yrityksen kanssa.

Tehtäväkenttäsi on erittäin monipuolinen ja vastuullesi kuuluu muun muassa:
- Projektin jäsenten auttaminen käytännön asioissa Suomessa; esimerkiksi veroasioihin, työlupiin ja majoitukseen järjestämiseen liittyvät tehtävät, jotta kaikki sujuu projektin sujumisen kannalta mahdollisimman kitkattomasti
- Projektin koordinoinnissa avustaminen 
- Avustavat hallinnolliset tehtävät
- Yhteistyö alihankkijoiden kanssa
- Lentokentän lupa-asioiden organisointi
- Vastaanotetun materiaalin toimituksen koordinointi
- Projektiin liittyvä kattava raportointi Tanskaan

Työskentely tapahtuu Helsinki-Vantaan lentokentällä rakennustyömaan kyljessä olevassa työmaakonttityötilassa. Tehtävä on vaatii paikalla oloa, eikä etätyöskentely ole juoksevien asioiden hoitamisen takia mahdollista. Epidemiatilanne otetaan vakavasti, ja varotoimet tehdään niin, että työskentely on mahdollisimman turvallista työpaikalla.

Toivomme sinulta

Etsimämme tiimipelaaja omaa loistavat organisointi- ja vuorovaikutustaidot eikä pelkää toimistotehtävien lisäksi työmaalla liikkumista. Työssäsi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen sekä edistät asioita ratkaisukeskeisellä työotteellasi tehokkaasti.
Työyhteisö on kansainvälinen ja työskentelykielenä suomen lisäksi on myös englanti. On siis tärkeää, että pystyt kommunikoimaan sekä tuottamaan raportteja myös englanniksi. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot erityisesti Microsoft Officen osalta sekä pystyt omaksumaan uusia asiakokonaisuuksia helposti. 
Katsomme haussa eduksi mikäli sinulla on jo kerrytettyä työtaustaa projektinhallinnasta ja avustavasta toimistotyöskentelystä mielellään logistiikan tai rakennusalan saralta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälisen yrityksen suurprojektia sekä monipuolisen assistentin tehtävän rakennusalan parissa. Tulet viihtymään työssä, mikäli arvostat rentoa ja välitöntä työskentelytapaa. Työssäsi pääset myös takuuvarmasti käyttämään ja kehittämään organisointitaitojasi.

Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.1.3.2021 saakka. 2.3.2021 alkaen hausta vastaa henkilöstökonsultti Arttu Töyry 030 6090 101/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 7.3.2021 mennessä Kaislanetissä, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428707
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa