(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Monipuolinen projektiassistentin tehtävä tarjolla Vantaalla! Aloitus työssä on tammikuun aikana ja tehtävässä aloittava henkilö tekee työsopimuksen suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Sopimus tehdään määräajaksi, projektin arvioitu kesto on kahdesta vuodesta kahteen ja puoleen vuoteen.

Tehtäviisi kuuluvat 

Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia koostuen rutiiniluontoisemmista tehtävistä aina vaativampiin osa-alueisiin.  Tehtäviin kuuluu mm.:
  • projektipäälliköiden avustamista
  • kalenterien hallintaa
  • kokousten järjestämistä
  • työmaalla toimivien henkilöiden työtuntien kirjaamista
  • laskutusta ja laskujen tarkastamista
  • viestintään liittyviä tehtäviä
  • muita projektiin liittyviä tehtäviä

Toivomme sinulta 

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulla on jo kokemusta monipuolisista assistentin tehtävistä ja olet innostunut toimimaan monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyviä perustaitoja mm. MS Officen ohjelmien osalta. Teet työsi tarkasti ja jos et jotain asiaa tiedä, niin kysyt ja otat asiasta selvää. Toimit oma-aloitteisesti ja työskentelet mielelläsi huumorintajuisessa tiimissä, auttaen mielelläsi muita.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden olla mukana ison projektin läpiviennissä, sekä mukavan ja rennon työporukan tuen työllesi!
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.