(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Unisport Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Etsimme nyt kokoaikaista projektiassistenttia asiakkaallemme Vantaalle. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerätä kokemusta monipuolisista taloushallinnon ja myynnin tuen tehtävistä. Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektiassistenttia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Unisportilla.
TYÖNKUVA
Projektiassistenttina toimit projektihallinnan johtajan alaisuudessa ja toimit tiimin kahden myyjän tukena vaihtelevissa projekteissa. Pääsääntöiset työtehtävät ovat tavaratilaukset, menekkilaskelmat ja projektien laskutus sekä jälkilaskenta. Työnkuvaan kuuluu myös muita monipuolisia taloushallinnon avustavia tehtäviä tilanteen mukaan, kuten esimerkiksi dokumentointia.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Tavaratilaukset
* Menekkilaskennat
* Laskutus
* Projektien jälkilaskenta
* Muut taloushallinnon avustavat tehtävät, esim. Dokumentointi


Tehtävänkuvaa voidaan mukauttaa valitun henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos olet persoonaltasi järjestelmällinen ja joustava sekä olet nopea oppimaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja tarkkaa työotetta sekä sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Lisäksi hallitset Excelin ja muut Office-ohjelmat. Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä koulutamme henkilön tehtävään. Tässä tehtävässä aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne ratkaisee! Aikaisempi kokemus taloushallinnon tai assistentin tehtävistä katsotaan kuitenkin eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Oma-aloitteinen ja reipas asenne
* Järjestelmällinen ja tarkka työote
* Hyvät Excel- ja Office-taidot
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Eduksi katsotaan:


* Aiempi kokemus taloushallinnon tai assistentin tehtävistä
* Ruotsin tai muun pohjoismaisen kielen osaaminen


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko

Kesto: n. 5kk, heinäkuun loppuun, jatko mahdollinen

Paikka: Teknobulevardi 7, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi
MUUTA TIETOA
Unisport on on pohjoismainen yritys ja urheilutilojen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Heidän päätoimistonsa sijaitsee Helsingissä ja tytäryhtiöt useassa maassa Euroopassa. Unisportin tavoitteensa on olla johtava kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden toimittaja ja luoda näin parhaat mahdolliset olosuhteet sekä urheilijoille että katsojille. Unisport valmistaa tuotteensa itse Suomen ja Ruotsin tehtailla. Unisportin yhteenlaskettu liikevaihto on 155 miljoonaa euroa, ja yhtiöllä on noin 400 työntekijää seitsemässä eri maassa.