(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Finferries on valtio-omisteinen lautta- ja yhteysaluspalvelujen tarjoaja Suomessa. Finferriesillä työskentelee yli 300 henkilöä 43 reitillä eri puolilla maata. Konsernin pääkonttori sijaitsee Turussa, ja sillä on sivukonttori Savonlinnassa. Finferriesin toiminta on ympärivuorokautista ja se hoidetaan konsernin 3 perusarvon mukaisesti: turvallisuus, palveluhenkisyys ja kannattavuus. Vuosittain Finferriesin aluksilla kulkee noin 4 miljoonaa ajoneuvoa ja 10 miljoonaa matkustajaa. Etsimme Suomen Lauttaliikenne Oy:lle kokoaikaista projektiassistenttia pitkäaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Projektiassistenttina toimit mukana useassa teknisessä projektissa liittyen uudisaluksen rakentamiseen ja aluskonversioiden tekemiseen. Pääasiallinen tehtäväsi on varmistaa projektiarjen sujuvuus ja dokumentoinnin ajantasaisuus toimien aikataulujen puitteissa ja projektijohdon odotuksiin vastaten.
Tehtäviisi kuuluvat mm.
  • dokumenttien hallinta ja arkistointi
  • matka- ja kokousjärjestelyt
  • projektin sisäinen sidosryhmäviestintä sekä
  • avustavia taloushallinnon tehtäviä kuten laskujen käsittely

Toivomme sinulta

Toivomme että sinulla on käytännön kokemusta vastaavista toimistotehtävistä. Hallitset Office-ohjelmat ja omaat hyvät viestintätaidot. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, ja sinulla on ruotsin ja englannin kielen taito.
Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen. Lisäksi toivomme, että olet joustava, organisointitaitoinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka hoitaa sovitut asiat laadukkaasti loppuun asti. Työskentelet hyvin paineen alla ja osaat reagoida muutoksiin työtehtävissä ja aikatauluissa. Sinulle on luonteenomaista hoitaa useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti. Katsomme eduksi kiinnostuksen teknisiä asioita kohtaan ja M-Files tiedonhallintaohjelmiston tai Netvisor taloushallinto-ohjelmiston tuntemuksen.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi