(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme on kotimainen, valtakunnallisesti toimiva lukitus- ja turvallisuusalan yritys, joka työllistää kymmeniä työntekijöitä kuudella eri paikkakunnalla.

Toiminnan vahvan kasvun myötä haemme nyt asiakkaallemme Tampereelle toimeliasta ja aikaansaavaa

PROJEKTIASSISTENTTIA.

Tulet toimimaan tärkeässä roolissa, tiiviissä yhteistyössä toimiston henkilökunnan kanssa sekä osana ammattimaista assistenttitiimiä.

Tehtäväsi on tukea tiimiä erityisesti tarjouslaskennassa, tuotat mm. avustavia laskelmia projektipäälliköille. Lisäksi avustat muutenkin tarjousten laadinnassa, laskutuksessa, asiakasyhteydenpidossa sekä muissa projekti- ja toimistotehtävissä. Käytät sujuvasti tietokonetta ja erilaisia IT-ohjelmia (mm. MS Excel, toiminnanohjausjärjestelmät).

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta tarkkuutta vaativista toimistotyötehtävistä. Työssä menestyminen vaatii järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä ja priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Olet asiakaspalvelija niin sisäisesti kuin asiakkaidenkin suuntaan ja pystyt toimimaan asiallisesti sekä asiantuntevasti myös paineen alla.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön tuen. Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää, joten sinulla on onnistumisten ja kykyjesi kautta mahdollisuus edetä myös laajempiin ja haastavampiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n HR-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera. Haastatteluun saatetaan kutsua jo hakuprosessin aikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.