Projektiassistentti Suunnittelemo Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Suunnittelemo on arkkitehtisuunnitteluun ja kiinteistöjen kehittämiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Tiimillämme on kattava osaaminen onnistuneen suunnittelun toteuttamiseksi. Toteutamme esimerkiksi arkkitehtisuunnittelun, sisustussuunnittelun ja aluesuunnittelun tai aluekehityksen. Kauttamme ja kumppaneidemme kanssa onnistuu hankkeen kaikki tontin hankinnasta aina suunnittelutöihin kuten arkkitehtisuunnittelusta erikoissuunnitteluun osa-alueisiin ja tarvittaessa kilpailutamme suunnitelmat jotta löydämme parhaan toteuttajan hankkeillesi.

Osana luonnossuunnittelua teemme näyttäviä sisä- ja ulkovisualisointikuvia joilla asiakkaan on helppoa saada käsitys millaisia tiloja ollaan toteuttamassa..

 

Etsimme Viinikassa sijaitsevaan moderniin toimistoomme sinua

PROJEKTIASSISTENTTI

työskentelemään tiimimme kanssa innostavassa ja aikaansaavassa ilmapiirissä. Pääset hyödyntämään idearikkauttasi ja organisointikykyäsi monipuolissa projekteissa sekä kehittymään osana asiantuntevaa porukkaa.

 

Projektiassistenttina toimit toimistomme sydämessä ja pidät tiimimme asiat järjestyksessä sekä aikataulun ja hommat rullaamassa. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä toimitusjohtajan että koko muun tiimin kanssa. Osallistut suunnittelukokouksiin ja tarjouslaskentaan, laadit pöytäkirjoja sekä esityslistoja ja aikataulutat hankkeita. Vastaat hankkeiden hallinnollisista tehtävistä kuten tuntimäärien seurannasta ja raportoinnista. Osa tehtävänkuvaasi on myös ideoida ja tuottaa materiaalia markkinoinnin tarpeisiin yhdessä mainostoimiston kanssa.

 

Etsimme tiimiimme positiivista ja valoisaa persoonaa. Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva koulutus esim. tradenomi ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet idearikas ja toimeentarttuva persoona. Työskentelyotteesi on joustava ja organisointikykysi avulla sinulla pysyy langat käsissä haastavissakin tilanteissa. Tartut rohkeasti toimeen ja viet asioita eteenpäin vastuullisella ja itsenäisellä otteella sekä kysyt kun tuntuu, että suunta on epäselvä.

 

MS Office-ohjelmien lisäksi hallitset sujuvasti myös sosiaalisen median mahdollisuudet. Eduksi katsotaan kokemus Netvisor-laskutusohjelmasta sekä Archicadista, Photoshopista sekä Planet/Planman-aikatauluohjelmista, mutta näihin saa kyllä tehtävässä perehdytyksen.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän innostavassa tiimissä. Pääset tuomaan oman työpanoksesi yrityksemme ilmeeseen ja työskentelemään yhdessä alan ammattilaisten kanssa vaihtelevien hankkeidemme parissa. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisena sopimuksena, mutta jatkuu mahdollisesti tämän jälkeen.

Olisiko tämä paikka juuri sinulle? Laita hakemuksesi mahdollisimman pian www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280847
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere