(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Product Lifecycle Management-projektiin kansainväliseen yhtiöön Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020
Onko sinulla konetekniikan alan korkeakoulututkinto loppusuoralla tai kokemuksen kautta kartutettua ymmärrystä konetekniikan maailmasta? Etsimme nyt datan käsittelijää tuotetiedon korjauksen projektityöhön asiakasyrityksellemme Espooseen! Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kartuttamaan osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Hae tehtävää vielä tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä pääset työskentelemään kansainvälisen, kasvavan ja kehittyvän yhtiön työtehtävissä tavoitteenasi tehostaa tiedon etsintää ja sen hyödyntämistä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät
* Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa osaamistasi käytännössä
* Tilaisuuden tutustua kansainvälisen yhtiön toimintaan ja kasvattaa verkostojasi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäväsi käsittävät datan etsimistä, validointia, jäsentelyä ja yhdistämistä erilaisten työkalujen avulla. Tehtävässä käsitellään piirustuksia sekä laitteidenrakennekuvauksia, ja näiden dokumenttien avulla tarkistetaan tuotedatan oikeellisuus tietojärjestelmissä.


* Saatavilla olevan tiedon oikeellisuuden varmistaminen
* Tiedon jalostaminen mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettävään muotoon;
* Raportoinnin kyvykkyyden parantaminen ja analytiikka

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Loppuvaiheessa olevat konetekniikan AMK- tai yliopisto-opinnot
* Ymmärrystä erilaisten järjestelmien toiminnasta toiminnasta sekä raportoinnin kyvykkyyden parantamisesta ja analytiikasta
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Tarkka työskentelyote, itseohjautuva ja toimeen tarttuva asenne sekä halu kehittyä ja oppia lisää


Eduksesi katsotaan, mikäli olet toiminut aiemmin vastaavissa tehtävissä. CAD/koneenpiirustustaidot luetaan eduksesi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Vuoden 2020 loppuun asti

Sijainti: Espoo

Työmäärä: Osa-aikainen, 22,5 tuntia viikossa


* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Evac on maailman johtava meri-, offshore- ja rakennusalan integroitujen veden- ja jätteenkäsittelyjärjestelmien, sekä korroosionestojärjestelmien, toimittaja. Viimeisintä tekniikkaa edustavat ratkaisumme ja palvelumme ovat jo 40 vuoden ajan auttaneet näiden alojen johtavia toimijoita merkittävästi pienentämään ympäristöjalanjälkeään. Evacilla on toimipisteitä 14 maassa neljässä maanosassa ja edustajia yli 70 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 156 meur.

Evac on maailman johtava meri-, offshore- ja rakennusalan integroitujen veden- ja jätteenkäsittelyjärjestelmien, sekä korroosionestojärjestelmien, toimittaja. Viimeisintä tekniikkaa edustavat ratkaisumme ja palvelumme ovat jo 40 vuoden ajan auttaneet näiden alojen johtavia toimijoita merkittävästi pienentämään ympäristöjalanjälkeään. Evacilla on toimipisteitä 14 maassa neljässä maanosassa ja edustajia yli 70 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 156 euroa.

Lue lisää Evacista täältä!