(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019
Etsimme projektiassistenttia asiakkaallemme Outotecille Espooseen. Tässä tehtävässä tulet osaksi ammattitaitoista projektiassistenttitiimiä tukemaan erilaisissa asiakasprojekteihin liittyvissä tehtävissä. Tämä on loistava mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle talentille päästä oppimaan ja kehittymään oman alansa ammattilaisena sekä hankkimaan arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä!
KUVAUS
Työskentelet osana projektiassistenttitiimiä ja toimit yhteistyössä yhtiön eri sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi matkajärjestelyt, kokousten ja palaverien järjestelyt, projektitilaisuuksien järjestelyt, laskujen tarkastus SAP:ssa sekä muut tehtävät tilanteen mukaan. Tarpeen mukaan tuet myös toista assistenttitiimiä, jolloin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi tilausten ja laskujen käsittely SAP:ssa sekä yhteydenpito eri yrityksiin laskujen selvittämiseksi.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA
Tyypillisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi:


* Matkajärjestelyt
* Kokousten ja palaverien järjestelyt
* Projektitilaisuuksien järjestelyt
* Laskujen tarkistus SAP:ssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme sinulta kaupallista koulutustaustaa (esimerkiksi tradenomin tutkintoa) sekä jonkin verran aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöiden parissa. SAP on tehtävässä olennaisena työkaluna, joten suureksi eduksi on mikäli olet aiemmin SAP:ia töissä käyttänyt. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2019 saakka
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.