(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Metsolle Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Metsolle projektiassistenttia työskentelemään IT-puolen johdon tukena. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, joka sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle.Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään heti, sillä pikaisesta aloitusaikataulusta johtuen etenemme prosessissa hyvin nopeasti!
KUVAUS
Academic Work etsii projektiassistenttia Metsolle Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Metsolla.
TYÖNKUVA
Assistenttina toimenkuvasi on laaja ja avustat johtoa sekä ajoittain koko IT-puolen kansainvälistä organisaatiota erilaisissa päivittäisissä ja juoksevissa asioissa. Koordinoit palavereihin liittyviä käytännön asioita ja osallistut myös itse ajoittain palavereihin, esimerkiksi johtoryhmän kokouksiin. Huolehdit myös dokumentaatiosta; dokumenttien päivittämisestä ja siitä, että ne löytyvät oikeasta paikasta, sekä erilaisiin sopimuksiin liittyvistä asioista.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle tai opintojensa loppuvaiheessa olevalle henkilölle ja tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä osana hyvin ammattitaitoista tiimiä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulututkinto (AMK/yliopisto), esimerkiksi kaupalliselta alalta. Toivomme lisäksi hieman aiempaa toimistotyökokemusta, esimerkiksi kesätöiden parista. Lisäksi sinulla tulee olla perusymmärrys IT-järjestelmistä ja olet tottunut käyttämään esimerkiksi Ms Officea. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, systemaattinen sekä määrätietoinen ja sinulla on motivaatiota oppia ja kehittyä tehtävissäsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta
* Hieman aiempaa toimistotyökokemusta
* Hyvät MS Office -taidot
* Oma-aloitteinen, systemaattinen ja määrätietoinen työote
* Hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikaatiotaidot, myös englanniksi


Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa hyvin nopeasti!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Hakkila, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi](mailto:hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 000 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli noin 2,6 miljardia euroa. Metso työllistää yli 11 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.