(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti, Laiho Group Oy, kokoaikainen, Helsinki
Laiho Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Pidätkö projektiluontoisesta työstä ja tiedon siirtämisestä? Käytätkö Exceliä näppärästi ja oletko innostunut sähköalasta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Projektiassistentti!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Laiho Groupille omatoimista Projektiassistenttia. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykselle. Tehtävä on määräaikainen (12 kk) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai joustavasti elokuussa kesälomakauden jälkeen. 

Projektiassistentin tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan sähkövoimatekniikan projekteihin ja avustamaan erilaisissa hallinnon tehtävissä. Tässä tehtävässä pääset ottamaan vastuuta tilauksista ja kehittymään omien kompetenssien mukaan. Laiho Group tarjoaa työkalut itsenäiseen työhön, johon kuuluu projektien monipuoliset back office-tehtävät.

Laiho Group on suomalainen sähköhuollon palveluita tarjoava yritys. Laiho Group tuo sähköä yrityksille, suuriin julkisiin hankkeisiin, taloyhtiöille sekä kuluttajien koteihin. Pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa palveleva Laiho Group tarjoaa moderneja palveluita sekä uudis- että korjausrakentamisen sähköistyksen tarpeisiin. Yrityksessä työskentelee yli 100 sähköalan ammattilaista. Lisätietoa Laiho Groupista: https://laihogroup.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

 • Avustat projektipäälliköitä ja muuta tiimiä kiinteistöjen sähköurakoinnin projekteissa
 • Syötät tilauksia järjestelmään ja teet pöytäkirjoja
 • Siirrät ja jalostat projektien tietoja
 • Päivität tietoja Exceliin ja kasaat asiakirjoja

Odotamme sinulta

 • Sujuvia It-taitoja ja kokemusta Excelin käytöstä
 • Proaktiivista työotetta ja avointa mieltä pitkäjänteiseen työhön
 • Kiinnostusta sähköalaa kohtaan
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä projektityöskentelyssä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta sähkövoimatekniikan alasta
 • Liittyä aktiiviseen ja iloiseen työyhteisöön
 • Käytännönläheiseen perehdytykseen

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.6, mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.