Projektiassistentti korjausrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI KORJAUSRAKENTAMISEEN

PROJEKTI-ASSISTENTTI

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Olemme yksi Suomen suurimmista korjausrakentajista toteuttaen kaikkia urakointimuotoja allianssi- ja projektinjohtohankkeista elinkaarirakentamiseen ja kilpailu-urakointiin. Teemme myös omaperusteista kiinteistökehitystä. Kohteitamme ovat esimerkiksi koulut, asunnot, toimistot ja hotellit. Teemme myös käyttötarkoituksen muutoksia kiinteistöihin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Parhaillaan saneeraamme esimerkiksi Fortumin vanhan pääkonttorin Raaden hampaan toimistotiloja tulevaisuuden työskentelytiloiksi.

Projektiassistenttina tuet työnjohtoa työmaan erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Osallistut työmaan kustannusohjaukseen, ja tarkistat sekä tiliöit saapuvat ostolaskut sekä kokoat työmaan myyntilaskut. Käsittelet aliurakoiden vakuuksia, ja osallistut työmaan työntekijöiden perehdyttämiseen. Olet tukena työmaatoimiston ajankohtaisissa asioissa, ja varmistat projektin arjen koordinoinnin ja sujuvuuden. Monipuolisten tehtävien parissa pääset hyödyntämään monenlaista osaamista kiinnostuksesi mukaan. 

Tukenasi työssä on koko assistenttiverkostomme, joka sparraa ja tsemppaa. Verkostossa pääset jakamaan ajankohtaisia asioita työmaiden kesken, ja kehittämään fiksuja toimintatapoja päivittäiseen työhön yhdessä muiden assistenttien kanssa.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tartut toimeen yrittäjämäisellä asenteella, ja olet tehtävissäsi järjestelmällinen ja tarkka. Pidät langat sujuvasti käsissäsi, ja olet joustava sekä paineensietokykyinen. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot, ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Rakennusalan tuntemus on tehtävässä eduksi, mutta arvostamme erityisesti intoa oppia uutta sekä reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Esimerkiksi liiketalouden opinnot tai muu soveltuva korkeakoulutus tukee tehtävässä menestymistä.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä työpäällikkö Jani Dementjeffiin, puh. 040 512 2948.

Hae tehtävään 26.5.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268378
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jani Dementjeff
  • Puhelin: 040 512 2948
  • Sijainti: Helsinki