(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Konecranesille kiireisellä aikataululla IT HelpDesk-tiimiin Hyvinkäälle projektiassistenttia vuoden loppuun saakka kestävään projektiin. Tämä työ on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan kansainvälisesti menestyneen teknologiayrityksen toimintaan ja kehittyä niin asiakaspalvelun kuin projektiosaamisenkin parissa. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on määrätietoinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Projektiassistenttina tehtävänäsi on avustaa IT-yksikön asiakkaiden, eli Konecranesin työntekijöiden, tietokoneiden Windows 10-käyttöjärjestelmien asennusprojektissa. Koneet huolletaan Konecranesilla Hyvinkäällä tai Hämeenlinnassa, ja tehtävänäsi on sopia henkilöiden kanssa tietokoneiden huoltoaikatauluista, pitää kirjaa vielä huoltamattomista tietokoneista, sekä varmistaa että projektissa edetään aikataulun mukaisesti.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
* Monipuoliset työtehtävät asiakaspalvelun ja projektin koordinoinnin parissa
* Inspiroivan ja osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Windows 10-käyttöjärjestelmien asennusten koordinointi
* Asiakkaiden kontaktointi puhelimitse sekä sähköpostin ja Skypen välityksellä
* Projektin etenemisen seuraaminen ja tietojen lisääminen Tiketti-järjestelmään
* Asiakaskommunikaation kirjaaminen Exceliin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hieman aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelun, helpdeskin tai projektien parista
* Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen


Etsimämme henkilö on:


* Asiakaspalveluhenkinen
* Yhteistyökykyinen
* Oma-aloitteinen


Eduksi katsomme, mikäli hakijalla on kokemusta asiakaspalvelu- tai projektitehtävistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2019 asti
* Sijainti: Koneenkatu 8, Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.