(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Hyvinkäälle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Koetko, että järjestelmällinen sekä tarkka työote ovat vahvuusalueitasi? Oletko kiinnostunut teknisestä alasta ja dokumenttihallinnasta? Asiakkaamme Konecranes etsii kokoaikaista Projektiassistenttia Hyvinkäälle. Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi sisään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektiassistenttia Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääsääntöisesti projektin valmistusdokumenttien hallinnoinnin tehtävien parissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön ja projektisuunnittelijan kanssa koko projektin ajan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa dokumenttijakelun Excel-työkirjan perustaminen, valmistusdokumenttien ylläpito, dokumenttien tallentaminen ja arkistointi sekä asiakasdokumenttien lähetyksen hallinnointi ja jakelu.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on koulutus esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta, hyvä paineensietokyky sekä kyky omaksua uusia asioita. Sinulla hyvät taidot MS Officen työkalujen käytöstä, sillä tehtävässä tarvitaan erityisesti Excel- ja Word-näppäryyttä. Henkilönä olet tarkka ja järjestelmällinen työntekijä, joka pystyy hyvin suoriutumaan rutiininomaisessa työssä. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvan suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Hyvä paineensietokyky ja kyky omaksua uusia asioita
* Tarkka ja järjestelmällinen työote
* Hyvät MS Office -taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, esimerkiksi dokumenttihallinnasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.02.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme kestävän kasvun syntyvän vastuullisesta toiminnasta.