(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen ja teknologia -yksikköön Helsingin Vallilaan kokenutta projektiassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin työtehtäviin. Tulet työskentelemään johtoryhmän, Competence leadien, Heimojohtajien sekä Product Ownereiden tukena. Toimit HR sekä vuokratyövoiman hallinnan asioissa. Työtehtävät pitävät sisällään viestintää ja dokumentointia sekä tilaisuuksien ja erilaisten tapaamisten järjestelyitä. Talouden ja resurssoinin seuranta / raportointi johtoryhmälle kuuluu työtehtäviin.


Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä organisointitaitoja, ja asioiden priorisointia. Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, sekä suomeksi että englanniksi. Innostusta ja kehittävää työotetta. Jaksat huolehtia myös pienemmistä yksityiskohdista, teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Projektipäällikön työkokemuksesta on etua. Aikaisempi työkokemus assistentin tehtävistä välttämätön.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kehittävän työyhteisön sekä näköalapaikan alati kehittyvässä yrityksessä. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, ePassin, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.Työ alkaa heti sopivan henkilön tehtävään löydyttyä, toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen 37,5 h/vko työsuhde solmitaan Opsetin kanssa.


Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 21.7.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.
https://opset.fi/tyopaikka/projektiassistentti-helsinkiin-7/


Kaipaatko lisätietoa? Laita viestiä osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.


Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.