(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Oletko kartuttanut osaamista projektitehtävistä? Pystytkö pitämään monia lankoja käsissä yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote? Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä etenemme vauhdilla.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OPn palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä. Haemme nyt Projektiassistenttia OP Palveluille Helsingin Vallilaan. Työllistyt Opsetin kautta aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.05.2019 asti.

Vastuullesi kuuluu

Pääset mukaan monipuolisiin projektitehtäviin. Tulet työskentelemään projektien tukena, jotka pitävät sisällään raporttien koostamista, viestintää ja dokumentointia, tilaisuuksien ja erilaisten tapaamisten järjestelyitä sekä projektipäälliköiden avustamista aina erikseen sovituissa tehtävissä.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Sinulla on

- Hyvät organisointitaidot, pidät projektiluonteisesta työstä ja osaat priorisoida asioita - Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi


- Innostusta, pidät kehittävästä työotteesta ja ymmärrät oman panoksesi tärkeyden projektin menestykseen


- Halu ja innokkuus huolehtia myös pienemmistä yksityiskohdista, teet työsi tarkasti ja huolellisesti


- Tuntemusta Ms Office-ohjelmista

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Miltä kuulosti?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä Krista Merikanto antaa sinulle lisätietoja to 4.10.18 klo 14-15 ja ma 8.10. klo 14-15 p. 040 585 7960.


Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse OPSET.Agile@op.fimahdollisimman pian viimeistään 16.10.18. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Käy katsomassa mitä työntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0 ja tutustumassa OPn uratarinoihin www.op-ura.fi/

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tiedot

Haku päättyy: 16.10.2018


Työ alkaa: sopimuksen mukaan


Työsuhteen kesto: 31.5.2019 asti


Työaika: 37,5 h/vko


Työpaikan sijainti: Helsinki, Vallila


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28928&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.