(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Palveluidemme kasvaessa haemme määräaikaiseen projektiluontoiseen vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle, prosessikehitykseen 


Projektiassistenttia Helsinkiin


Tehtävät


Prosessikehityksessä tehtävänäsi on vanhojen ohjeistusten rakenteen uudistus ja sisällön vienti uuteen järjestelmään. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu prosessikuvien mallintaminen QPR-järjestelmään sekä projektin kehityspalavereihin osallistuminen asiantuntijan ja assistentin ominaisuudessa.


Odotamme


Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla ja sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vakiintuneet työtavat. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja hallitset hyvät kirjalliset viestintä- sekä tekstinymmärrystaidot.


Perinteiset IT-taidot eivät ole vieraita ja sisäistät nopeasti uudet järjestelmät. Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen sekä turvallisuusselvityksen.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, kasvavalla alueella. Työt alkavat 1.9.2018 ja vuoden loppuun kestävä määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työsopimus tehdään kokoaikaisena 37,5 h/vko, jossa on mahdollisuus liukuvaan työaikaan.


Tiedot


Haku päättyy: 22.7.2018
Työ alkaa: 1.9.2018
Työsuhteen kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: 37,5 h/vko
Työpaikan sijainti: Helsinki
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28282&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fiVuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.


 


Kotisivut


www.opset.fi


Kaikki työpaikat:


http://opset.fi/avoimet-tyopaikat/


Opset-esittelyvideo:


https://www.youtube.com/watch?v=2eVzlUzhCrg


Opset-henkilötarinat:


https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0


https://www.youtube.com/watch?v=OPgbNhc7aok