(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti, Helsinki
Granlund Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme nyt uuden oppimisesta kiinnostunutta ja energistä projektiassistenttia. Projektiassistenttina pääset tuottamaan tukipalveluita energiamittaroinnin projekteissa sekä avustamaan projektipäälliköitä ja asiakkuuspäälliköitä monenlaisissa tehtävissä. Osaat käyttää Exceliä ja Powerpointia ja opit helposti uusien ohjelmistojen käytön. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat olla luomassa viihtyisää työilmapiiriä. Kiinnostus kiinteistöliiketoiminnasta- ja/tai energiatehokkuudesta katsotaan eduksi. Tarjoamme ensiluokkaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden tehdä töitä huippuasiantuntijoiden ja Suomen isoimpien kiinteistöomistajien kanssa. Voit olla koulutukseltasi merkonomi tai esimerkiksi johdon assistentti taustainen tradenomi. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa.

Energiatehokkuuden kenttä kehittyy kiinteistö- ja rakennusalalla huimaa vauhtia. Granlund Consulting Oy on yritys, joka toimii tuon kehityksen terävimmässä kärjessä. Meillä pääset työskentelemään laajan huppuasiantuntijajoukon kanssa, joka hallitsee niin energiajohtamisen, maailmanluokan simulointi- ja optimointiosaamisen kuin rautaisen käytännön tekemisen. Jos olet kehityshaluinen, ja tavanomainen tekeminen ei ole sinun juttusi, niin tule mukaan joukkoomme ja vie osaamisesi uudelle tasolle.  Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa heti. Mikäli sopivaa henkilöä ei löydy aiemmin, haku päättyy sunnuntaina 25.2. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa: http://www.granlundconsulting.fi/rekry/projektiassistentti_helsinki/

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Asta Autelo, etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting – Creating positive energy

Granlund Consulting Oy on kiinteistöliiketoiminnan uusi suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Uusi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut. 

Teemme asiakkaistamme edelläkävijöitä seuraamalla kiinteistöliiketoiminnan megatrendejä ja tavoitteenamme on luotsata heidät selkeästi rahassa mitattaviin ja ympäristöä kunnioittaviin tuloksiin. Haluamme myös lisätä avoimuutta kiinteistöalalla ja autamme asiakkaitamme ymmärtämään entistä paremmin loppukäyttäjän tarpeita. 

Granlund Consulting Oy toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää noin 800 asiantuntijaa 20 kotimaan ja kolmessa ulkomaan toimipisteessä.

www.granlundconsulting.fi