(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Haminaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme asiakkaallemme projektiassistenttia Haminaan.

Projektiassistenttina toimit projektitiimin oikeana kätenä ja tehtäviisi kuuluu mm. dokumentointi, vieraiden vastaanottaminen, raportointi ja hallinnollisten tehtävien sekä toimiston juoksevien asioiden hoitaminen.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen ja uskallat myös kysyä ja ottaa asioista selvää. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja olet näppärä tietoteknisten ohjelmien käyttäjä. Tiimissä tuet ja kannustat muita sekä asiakaspalvelutilanteessa olet ystävällinen ja reipas.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai sopivaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi), mutta oikea asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä! Kokemus projektien parissa työskentelystä on eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, kykyä tehdä tarvittaessa itsenäisiä päätöksiä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet hakemamme henkilö, mikäli olet can do -asenteen omaava, positiivinen, toimiston monitaituri.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Töiden kesto on noin 2 kuukautta, mutta hyvin työssä pärjäävälle on mahdollisuus jatkaa töissä pidempäänkin.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, haethan tehtävään siis heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.