(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti Gasum Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Academic Work etsii asiakkaalleen Gasum Oy:lle projektiassistenttia Espoon Tapiolaan. Mikäli olet esimerkiksi opintojasi viimeistelevä tai vastavalmistunut, saatat olla etsimämme henkilö! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, joten haethan tehtävään heti!
KUVAUS
Academic Work etsii projektiassistenttia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Gasum Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät sekä projektien parissa työskentelyyn että taloushallintoon. Projektipuolen tehtävissä tulet osallistumaan biokaasuliiketoiminnan hankehallinnan kehittämiseen. Osallistut hankekehittämisen työpajoihin ja projektisuunnitteluun sekä tuotat dokumentointia.

Talouspuolen tehtävät liittyvät investointiprojektien taloushallintoon ja dokumentointiin, sisältäen esimerkiksi tilauksellisten laskujen vastaanottoa, projekteille kohdistamista, tiliöintiä sekä kustannusraportointia. Tehtäviin saat perehdytyksen ja tulet alkuun työskentelemään yhteistyössä kokeneemman kollegan kanssa.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä vastuullisessa yrityksessä, jonka yhteiset eettiset toimintatavat kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

Tarjoamme sinulle:
* Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energiatoimialalla
* Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä
* Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen/tekninen/tradenomi) sekä tarkka, itseohjautuva ja huolellinen ote työntekoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä taitoja MS Officen ohjelmista, kykyä omaksua uusia asioita nopeasti sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että olet ehtinyt jo kerryttämään kokemusta projektien parissa työskentelystä, esimerkiksi suunnitteluvaiheesta. Suomen kielen taidon lisäksi pystyt tuottamaan tekstiä sujuvasti englanniksi. Gasumin konsernikieli on englanti.

Suureksi eduksesi rekrytointiprosessissa katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta. Lisäksi Microsoft Dynamics 365-sovelluksen sekä Basware-järjestelmän tuntemus luetaan eduksesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ensi viikolla.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 16.8.2019 asti, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo, Tapiola

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energia- ja kiertotalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. ja liikennekaasumarkkinan aktiivinen kehittäjä. Bio- ja maakaasun tankkausasemaverkostoa laajennetaan vahvasti lähivuosien aikana sekä kevyen että raskaan kaluston tarpeita varten. Gasum laajentaa vuoden 2018 aikana LNG-tankkausasemaverkostoaan Ruotsiin ja Norjaan. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 400 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 925 milj. Euroa