(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti, Citec Oy, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Citec on kasvanut reilussa 30 vuodessa kahden insinöörin start-upista yli 1000 työntekijän globaaliksi monialaiseksi suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatioksi. Meidän vahvuutena on teollisuuslaitossuunnittelu, tuotesuunnittelu sekä tekninen dokumentointi energia-, prosessilaitos, öljy- ja kaasu- sekä erityyppisen valmistavan teollisuuden projekteissa. Pääkonttorimme on Suomessa Vaasassa ja toimistoja muualla Suomessa, Euroopassa, Intiassa ja Saudi-Arabiassa. Citecissä on kansainvälinen tapa toimia, Citecillä on tunne, että olemme mukavan pieni, ketterä ja joustava työyhteisö. Katso lisää meistä täällä Citecillä osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=fwlh5Kp9nkc

Citec - Expertise with passion. Join our global family!Haemme nyt Citec Oy:lle

PROJEKTIASSISTENTTIA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Citec Oy:n asiakkaan tiloihin Espooseen. Projektiassistenttina työskentelet projektien tukena monipuolisissa työtehtävissä, kuten projektin viestinnässä ja organisoinnissa. Työssäsi toimit myös dokumentointikoordinaattoreiden tukena tuotteiden toimituksiin liittyvissä tehtävissä. Projektiassistenttina pääset hyödyntämään sekä suomen että englannin sujuvaa kielitaitoasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä ja aktiivista työskentelytapaa sekä kokonaisuuksien hahmottamista unohtamatta silti pieniä yksityiskohtia. Työskentelet tehokkaasti ja osaat priorisoida työtehtäväsi, et myöskään pelkää rutiineja. Olet projektikeskeinen tehopakkaus, jolla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Omaat hyvät organisointikyvyt ja ajanhallintaidot, myös paineensietokykyä tarvitaan tässä tehtävässä.

Aiempi työkokemus teollisuuden insinööriprojekteista on eduksi tässä tehtävässä, mutta monen vuoden kokemus ei ole välttämätöntä, vaan tehtävä sopii myös työuransa alussa olevalle motivoituneelle henkilölle. Kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto luetaan eduksi tähän tehtävään.

Tarjoamme sinulle modernit puitteet, säännölliset ja joustavat toimistotyöajat sekä globaalin työympäristön. Vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille, mahdollisuus jatkoon määräaikaisuuden jälkeen. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen ja englanninkielisen CV:n kera mahdollisimman pian!


Edellytämme sinulta

- Aiempaa vastaavaa työkokemusta
- Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
- Erinomaisia IT-taitoja
- Loistavia kommunikointitaitoja ja kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa
- Itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja
- Kokonaisuuksien hahmottamista ja silmää yksityiskohdille
- Organisointi- ja ajanhallintataitoja
- Aktiivista ja tehokasta työskentelytapaa
- Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

- Vuoden määräaikaisen vuokratyösuhteen luotettavalla työnantajalla
- Mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden jälkeen
- Laadukkaan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
- Kansainvälisen ja modernin työympäristön
- Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
- STAFFSpecial-henkilöstöetuja useisiin eri yrityksiin ympäri Suomen
- myStaff-sovelluksen työsuhteesi hoitoon


Arvostamme

- Työkokemusta teollisuuden insinööriprojekteista
- Kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa
- Myyntihenkisyyttä


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja englanninkielisen CV:n kera osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun jo hakuajalla.

Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Mascha Fellermayer
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 SEINÄJOKI
Vaasanpuistikko 13, 65100 VAASA
p. 020 720 6625
Vaihde 0300 472 000
mascha.fellermayer@staffpoint.fi
https://www.staffpoint.fi