(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti / AM Lukkoasema Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

 

 

AM Lukkoasema Oy on kotimainen, valtakunnallisesti toimiva lukitus- ja turvallisuusalan yritys, joka työllistää n. 100 henkilöä viidellä paikkakunnalla. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 21 M€. Tampereen toimistossamme toimii 28 osaajaa. Olemme osa AM Security –konsernia. www.amlukkoasema.fi

Toimintamme vahvan kasvun myötä haemme nyt Tampereelle turvallisuusalan ammattilaiseksi:

PROJEKTIASSISTENTTI

Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä toimistomme henkilökunnan kanssa ja tukemaan meitä erityisesti tarjouslaskennassa sekä muissa projektitehtävissä, kuten esimerkiksi tavaroiden tilauksissa, laskutuksessa sekä asennusdokumenttien koostamisessa asentajille. Tehtäviisi kuuluu myös monipuolisesti muita toimistotyötehtäviä – olet siis assistenttikollegoidesi ohella toimistomme moniosaaja, jonka työpäivien sisältö on mielenkiintoinen ja alati vaihteleva. Käytät sujuvasti tietokonetta ja IT-ohjelmia (mm. MS Excel) ja tuotat mm. avustavia laskelmia projektipäällikkömme sekä lukitussuunnittelumme tukemiseksi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa (esim. kaupallista) koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta tarkkuutta vaativista toimistotyötehtävistä. Erityisen tärkeää on järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja huolellinen otteesi työhön – pystyt hoitamaan useita asioita samanaikaisesti ja tuottamaan tehokkaasti mutta virheettömästi tietoa myös kiireen alla.

Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Etsimme pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää, joten sinulla on omien onnistumisten kautta mahdollisuus edetä laajempiin ja haastavampiin tehtäviin yrityksessämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 13.7. klo 13-15 ja tiistaina 17.7. klo 11-13 MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.7.2018 hakupainikkeen kautta.