(Poistunut julkaisusta)

Projektiasiantuntijaksi!
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Project Talent - Sertifioitu projektiosaaja F.E.C on Sinulle, joka olet hakemassa töitä ja haluat kehittää ja vahvistaa projektinhallinnan osaamistasi!

TalentGaten asiakasyritykset Uudenmaan alueelta & eri toimialoilta hakevat tämän F.E.C-koulutuksen (Further Educated with Companies) kautta työnhakijoista sopivia henkilöitä kehittymään monipuolisiin projektiosaamista vaativiin tehtäviinsä - liiketoiminnan avustavalta tasolta asiantuntijatasolle. Tehtävät voivat liittyä liiketoiminnan kehitysprojekteihin, markkinointiin, tuotekehitykseen, kansainvälistymiseen ym. toimintoon jossa tarvitset projektiosaamista.

Project Talent F.E.C-koulutus kestää n. 6 kuukautta (120 arkipäivää) ja sisältää sopivassa yrityksessä tapahtuvaa perehtymistä, kouluttautumista ja toimimista (yhteensä n. 100 pv) sekä TalentGaten toteuttaman ammatillisen koulutuskokonaisuuden (yhteensä n. 20 pv). TalentGaten koulutusosuus valmentaa sinua projektitoiminnan aiheista ja sinulla on mahdollisuus suorittaa kansainvälinen IPMA D-sertifikaatti osoituksena projektiosaamisestasi.

Kenelle?

Sinulla on kaupallinen, teknillinen tai muu soveltuva koulutus. Voit olla jo pitkään työelämässä toiminut, uusia uramahdollisuuksia hakeva tai muutaman vuoden työelämässä toiminut työnhakija. 

Mikäli TE-toimisto katsoo Sinut soveltuvaksi jatkoprosessiin, esittelee TalentGate profiilisi asiakasverkostonsa yrityksille, jotka kiinnostuessaan kutsuvat sinut omaan haastatteluun. Osallistuminen F.E.C-koulutukseen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jonka kanssa solmitaan koulutussopimus. Tämän tavoitteena on työsopimus. Voit myös itse kartoittaa sinulle sopivaa yritystä kumppaniksi koulutukseen suoran työnhakusi ohessa.

Kyseessä on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella ja tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Osallistuminen ei estä suoraa työnhakuasi ja sitä kautta tarjoutuvia mahdollisuuksia. 

Tämän F.E.C-koulutuksen kautta voit rekrytoitua esimerkiksi projektiasiantuntijan, projektipäällikön, projektiassistentin, projektisuunnittelijan, IT-projektien suunnittelun ja toteutuksen tehtäviin, projektijohtajan tehtäviin tai erilaisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin, joissa projektiosaaminen on eduksi. 

Tee hakemus heti tai viimeistään 8.1.2019 www.te-palvelut.fi -sivujen kautta (linkki: työvoimakoulutukset, hakusana TalentGate). Täytä lisäksi tietosi myös TalentGaten järjestelmään: www.talentgatefi/projecttalent  - tätä kautta esittelemme profiiliasi jatkossa yrityksille.

HUOM! Hakemuksia käsitellään ja valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana marraskuussa. Tee virallinen hakemus TE-hallinnon (www.te-palvelut.fi) sivujen kautta heti ja täytä tietosi TalentGaten järjestelmään - voit aloittaa koulutuksessa joulukuussa sopivan yrityspaikan löydyttyä.

 

KYSYTTÄVÄÄ? SOITA 010 231 6922 tai tule chat-palveluun sivuille www.talentgate.fi