Projektiasiantuntija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden sotea!

Olemme mukana sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja Rakenneuudistus -hankkeissa. Tarkoituksenamme on varmistaa Helsingin laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut jatkossakin sekä kehittää yhteistoimintaa yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haluamme, että toimintamme vastaa helsinkiläisten yksilöllisiin tarpeisiin ja että he saavat palvelunsa sujuvasti kaikissa meidän järjestämissä palveluissa.

Meillä on jo paljon toimivia rakenteita ja toimintamalleja, joiden kehitystyötä jatketaan.
Lisätietoa hankkeista löydät sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta: https://soteuudistus.fi/valtionavustushaut

Rakenneuudistus -hankekokonaisuudessa luodaan Helsinkiin uuden sote-ratkaisun mukaiset rakenteet ja toimintamallit, joilla vastataan nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Tavoitteenamme on, että hankkeen myötä Helsinki pystyisi vahvistamaan entisestään kaupunkilaisille tarjottavia palveluja. Rakenneuudistus-hankekokonaisuuden neljällä osa-alueella, on jokaisella oma tavoitteensa: johtamisen ja ohjauksen kehittäminen, palveluverkkojen- ja ketjujen hallinnan kehittäminen, tiedolla johtamisen kehittäminen sekä toimintatapojen ja prosessien kehittäminen digitaalisten välineiden avulla.

Projektiasiantuntijana toimit asiakkaiden digipalvelut ja ammattilaisten järjestelmät -kokonaisuuden koordinoijana ja edistäjänä projektipäällikön ja vastuuhenkilöiden tukena. Kokonaisuuden tavoitteena on parantaa asukkaiden sähköisen asioinnin mahdollisuuksia ja kehittää sähköisiä järjestelmiä tukemaan päivittäistä työtä ja johtamista. Teet tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveystoimialan palveluja tuottavien yksiköiden, rakenneuudistus -hankkeen projektipäällikön sekä muiden projektitiimien ja ohjausryhmän kanssa. Tehtävä sijoittuu osaksi toimialan Kehittämisen tuki -yksikköä.

Meillä pääset tekemään työtä osana valtakunnallisesti merkittävää hanketta. Suurena toimijana me annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen, ja mukavat kollegat ja hyvä työyhteisö toivottavat sinut tervetulleeksi viihtymään työssä!

Kelpoisuusehto: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta sote-toimialasta, palvelutoiminnan kehittämisestä ja hankkeiden edistämisestä. Kokemus sähköisten järjestelmien kehittämisestä on eduksi, kuten kuntasektorin tuntemuskin. Lisäksi odotamme sinulta:
- projektiosaamista ja kykyä hallita kokonaisuuksia
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
- Itseohjautuvaa, aktiivista työotetta sekä paloa palveluiden kehittämiseen


Lisätietoja Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/tietoa-helsingista/helsinki-tyonantajana/

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rakenneuudistushankkeen projektipäällikkö Mia Käyhkö 14.10. klo 13-14 ja 19.10. klo 9-10 puh. 040 673 2669 ja sähköpostitse mia-selene.kayhko@hel.fi sekä hallintoylihoitaja Marketta Kupiainen marketta.kupiainen@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391582
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki