Projektiasiantuntija
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

projektiasiantuntijaa

sosiaali- ja terveysalalle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2023 saakka. Tehtävä sijoittuu Horizon2020 –rahoitteeseen Shapes (Smart and Healthy Ageing through People Engaging in Supportive Systems) –hankkeeseen. Tehtävänä on ikääntyvien kansalaisten hyvinvointia tukevan digitaalisen SHAPES palveluekosysteemin eettisten ja yhteiskunnallisten ulottuvuuksien analyysi ja kehittämistyö.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kansainvälisestä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta, sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme monialaista osaamista, tohtorin tutkintoa, tutkimus- ja kehittämissuuntautuneisuutta, pedagogista osaamista/pätevyyttä, joustavaa kehittämisasennetta ja tiedolla johtamisen osaamista.

Tarjoamme mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin. 

Tehtävän toimipaikkana on sopimuksen mukaan joko Laurean Tikkurilan tai Leppävaaran kampus. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävä on kokoaikainen (36,25 h /vko). Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään marraskuun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antavat: Projektipäällikkö Sari Sarlio-Siintola 040 513 9118 (soittoaika ti 15.9. klo 10-11 ja to 17.9. klo 10-11) ja TKI-päällikkö Pia Saari 040 194 9932 (soittoaika ke 23.9. klo 14-15 ja to 24.9. klo 14-15)

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.9.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385352
  • Tehtäväalue: Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Valdemar Kallunki (valdemar.kallunki (a) laurea.fi)