Projektiasiantuntija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Tehtävän kuvaus

PROJEKTIASIANTUNTIJA, johtamisen ohjauksen kehittäminen, tiedolla johtaminen

Tule tekemään tulevaisuuden sotea!

Olemme mukana sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja Rakenneuudistus -hankkeissa. Tarkoituksenamme on varmistaa Helsingin laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut jatkossakin sekä kehittää yhteistä työtä yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haluamme, että toimintamme vastaa helsinkiläisten yksilöllisiin tarpeisiin ja että he saavat palvelunsa sujuvasti kaikissa meidän järjestämissä palveluissa.

Meillä on jo paljon toimivia rakenteita ja toimintamalleja, joiden kehitystyötä jatketaan.
Lisätietoa hankkeista löydät sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta: https://soteuudistus.fi/valtionavustushaut

Rakenneuudistus -hankekokonaisuudessa luodaan Helsinkiin uuden sote-ratkaisun mukaiset rakenteet ja mallit, joilla vastataan nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Tavoitetilana on, että hankkeen myötä Helsinki vahvistaa entisestään palvelujen järjestämisosaamistaan luomalla tehokkaampia ja vaikuttavampia johtamisen ja ohjauksen malleja oman ja ostetun palvelutuotannon hallintaan. Rakenneuudistus-hankekokonaisuus jakautuu hankeoppaan mukaisesti neljään osa-alueeseen, joille jokaiselle on määritetty oma tavoitteensa: johtamisen ja ohjauksen kehittäminen, palveluverkkojen- ja ketjujen hallinnan kehittäminen, tiedolla johtamisen kehittäminen sekä toimintatapojen ja prosessien kehittäminen digitaalisten välineiden avulla.

Projektiasiantuntijana vastaat johtamisen ja ohjauksen kehittämisen osa-alueeseen kuuluvasta tiedolla johtamisen kokonaisuuden etenemisestä. Projektin tavoitteena on luoda vankka tietoon perustuva pohja päätöksenteon, budjetoinnin ja kustannusseurannan tueksi.

Keskeisiä tehtäväsisältöjäsi ovat:

- tiedolla johtamisen kokonaisuuden tiekartan mukaisten osaprojektien koordinointi ja
toteutus
- tiedon kokoamiseen, käsittelyyn ja prosessointiin liittyvät tehtävät
- talouden ja toiminnan tietojen yhdistäminen ja analysointi

Toimit laajasti hankkeessa tehden tiivistä yhteistyötä erityisesti tietojohtamisen projektipäällikön sekä eri hallinnon palveluiden kanssa, mm. hallintopalvelut, talous- ja suunnittelupalvelut sekä henkilöstö- ja kehittämispalvelut.

Meillä pääset tekemään valtakunnallisestikin merkittävää, näkyvää työtä ja jättämään kädenjälkesi vaikuttavaan hankkeeseen. Suurena toimijana me annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta ja/tai ymmärrystä tiedolla johtamisen tehtävistä sekä toiminnan ja taloustiedon yhdistämisestä. Sinulla on vahvaa laskennallista osaamista sekä näyttöä menestyksellisestä työstä.

Lisäksi odotamme sinulta:

- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- sote-toimialan tuntemusta
- tietoallasteknologian ymmärrystä
- vahvaa projektinhallintaosaamista: suunnittelu, tavoitteet, aikataulu, seuranta,
projektitalous
- itseohjautuvaa, aktiivista työotetta
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Täytä hakemus viimeistään 17.8.2020 osoitteessa www.helsinkirekry.fi
Liitäthän mukaan myös CV:n.
Rekrytointiprosessissa kumppaninamme toimii Psycon, joka myös käsittelee tehtävään hakeneiden hakemuksia ja henkilötietoja.

Projektiasiantuntijan toimi on määräaikainen, kestäen vuoden 2021 loppuun. Tehtäväkohtainen palkka on 4000 e/kk, riippuen valittavan henkilön osaamisesta. Tehtävä voidaan täyttää ennen rahoituksen varmistumista määräajaksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tietohallintopäällikkö Petri Otranen, 3.8.-4.8. ja 10.8. klo 13-14, 5.8.-6.8. ja 12.8. klo 14-15, p. 09 310 76489, petri.otranen@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375359
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki