(Poistunut julkaisusta)

Projektiasiantuntija
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 

Haemme 

projektiasiantuntijaa

ajalle 1.4.2020 – 31.12.2021. Projektiasiantuntijan tehtävänä on toimia Resilienssi ja tulevaisuususko sekä 6AikaDigipoint -hankkeissa digitaalisten opintojen ja opiskelijapalvelujen kehittämisen asiantuntijana. Projektiasiantuntija vastaa opiskelijoiden osaamistarpeiden kartoituksesta sekä digitaalisen mentoroinnin ja arviointivälineen kehittämisestä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää opiskelijaohjauksen digitaalisten ratkaisujen tuntemusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme kokemusta tutkimus- ja kehittämishankkeiden toteuttamisesta, joustavaa kehittämisasennetta ja tiedolla johtamisen osaamista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Vuoden 2020 aikana tehtävä on kokoaikainen. Vuodelle 2021 tehtävään on 50 prosenttinen rahoitus. Tehtävän kokoaikaisuus vuonna 2021 vaatii lisärahoituksen saamista.  

Tarjoamme Sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävän toimipaikkana sopimuksen mukaan Laurean Tikkurilan tai Leppävaaran kampus.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.3.2020 mennessä.

Lisätietoa: TKI-päällikkö Taina Laivola 046 - 856 7323 ja Johtaja Valdemar Kallunki 040 - 141 8358