(Poistunut julkaisusta)

Projektiasiantuntija
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme projektiasiantuntijaa tukemaan palvelujemme käyttöönottoa ja käyttöä.

Tehtävänäsi on tukea SoteDigi Oy:n palveluja käyttäviä organisaatioita palvelujen käyttöönotoissa ja käytössä. Työhösi kuuluu sekä Omaolo-verkkopalvelun että Päivystysapu 116117 -puhelinpalvelun tuki. Toimit tiiviissä yhteistyössä SoteDigi Oy:n sovelluskehitys- ja käyttöönottotiimin sekä asiakkaidemme kanssa.

Projektiasiantuntijan työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Käyttöönottojen ja käytön tuen lisäksi työhösi kuuluuvat pääkäyttäjäyhteistyö ja pääkäyttäjien koulutus, koulutusmateriaalien ylläpito, tukityökalujen ylläpito ja käyttöoikeuksien hallinta sekä yhteistyö kuntatoimijoiden kanssa. Olet mukana lääkinnällisten laitteiden prosessien mukaisissa havaintojen, ongelmien ja palautteiden käsittelyssä. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta sovellustuen tehtävissä toimimisesta. Sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemus sekä sairaanhoitajan koulutus katsotaan eduksi. Hyvät yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat olennainen osa työtä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan sote-uudistuksen parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa ja suhtaudumme joustavasti etätyöhön. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 16.12.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoa antaa Jonna Piiroinen, puh. 040 730 3044. Soittoajat ovat 9.12. klo 9.30-10.30 ja 10.12. klo 15-16.