(Poistunut julkaisusta)

Projektiasiantuntija
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Etsimme projektiasiantuntijaa kehittämään VR Transpointin kotimaan maantielogistiikan järjestelmiä ja prosesseja vastaamaan asiakkaidemme arkea helpottaviin tarpeisiin sekä antamaan oman panoksesi kilpailun voittamiseen logistiikassa.

Tehtävässä vastaat kotimaan maantielogistiikan liiketoiminnan projektien suunnittelusta, seurannasta ja läpiviennistä sekä osittain käytännön toteutuksesta esimerkiksi osallistumalla toiminnallisuusmäärittelyyn, testaukseen ja käyttöönottovaiheen aikaisiin tehtäviin. Työskentelet yhdessä liiketoiminnan ja IT-yksikön ammattilaisten kanssa, mutta koordinoit itsenäisesti sovittuja projekteja kokonaisvaltaisesti. Lisäksi osallistut liiketoiminnan toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen. Kotimaan maantielogistiikan toiminnot on pitkälti keskitetty Kouvolaan, joten edellytämme, että työskentelet enemmistön ajastasi Kouvolassa.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Projektinhallinta ja -raportointi
  • Prosessien – ja toiminallisuuksien määrittäminen
  • Järjestelmämuutosten koordinointi, testaus ja toteutuksen tukeminen
  • Yhteistyö yrityksen sisäisten työntekijöiden, projektitiimin ja ulkopuolisten toimittajien kanssa

Etsimämme henkilö on valmistunut tai valmistumassa oleva korkeakouluopiskelija tai vaihtoehtoisesti pidemmän asiantuntijatyökokemuksen omaava tekijä. Taustasi voi olla joko kaupallinen tai tekninen. Tunnet logistiikan toimia-alaa, olet esimerkiksi toiminut logistiikka-alan tai järjestelmä- ja raportoinnin työtehtävissä opintojen ohella tai vaikkapa kesätöissä. Sinulla on hyvät MS Office - ja tietojärjestelmätaidot, edellytykset datan analysointiin sekä kykyä kiteyttää olennainen tarkoituksenmukaisessa muodossa.

Edellytämme, että olet kiinnostunut projektityöskentelystä. Työskentelet positiivisella asenteella ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä viemään asioita aktiivisesti eteenpäin paineenkin alla. Tartut itsenäisesti toimeen, tuoden näkemyksesi ja ideasi rohkeasti esille. Työskentelet mielelläsi tiimissä ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Olet tarkka ja vastuuntuntoinen tekijä. Osaat kyseenalaistaa rakentavasti ja kommunikoit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi.

Emme kuitenkaan oleta sinun hallitsevan kaikkea, vaan uskomme, että aito motivaatio tarjoaa hyvän pohjan roolissa menestymiselle.


Tarjoamme sinulle haastavan ja laaja-alaisen tehtäväkentän, tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi logistiikka-alan moniosaajana. Saat tärkeää työkokemusta projektienhallinnasta, raportoinnista sekä järjestelmien kehityksestä ja käyttöönotosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Henna Luostarinen, 040 8634 352 tai henna.luostarinen@vrtranspoint.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.