Projektiasiantuntija, talous ja kustannusseuranta (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Beskrivning av jobbet

PROJEKTIASIANTUNTIJA, talouden ja kustannusseurannan asiantuntija, 2 tehtävää

Tule tekemään tulevaisuuden sotea!

Olemme mukana sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja Rakenneuudistus -hankkeissa. Tarkoituksenamme on varmistaa Helsingin laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut jatkossakin sekä kehittää yhteistä työtä yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haluamme, että toimintamme vastaa helsinkiläisten yksilöllisiin tarpeisiin ja että he saavat palvelunsa sujuvasti kaikissa meidän järjestämissä palveluissa.

Meillä on jo paljon toimivia rakenteita ja toimintamalleja, joiden kehitystyötä jatketaan.
Lisätietoa hankkeista löydät sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta: https://soteuudistus.fi/valtionavustushaut

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja rakenneuudistus -hankekokonaisuudessa luodaan Helsinkiin uuden sote-ratkaisun mukaiset rakenteet ja mallit, joilla vastataan nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Tavoitetilana on, että hankkeen myötä Helsinki vahvistaa entisestään palvelujen järjestämisosaamistaan luomalla tehokkaampia ja vaikuttavampia johtamisen ja ohjauksen malleja oman ja ostetun palvelutuotannon hallintaan.

Rakenneuudistus-hankekokonaisuus jakautuu hankeoppaan mukaisesti neljään osa-alueeseen, joille jokaiselle on määritetty oma tavoitteensa: johtamisen ja ohjauksen kehittäminen, palveluverkkojen- ja ketjujen hallinnan kehittäminen, tiedolla johtamisen kehittäminen sekä toimintatapojen ja prosessien kehittäminen digitaalisten välineiden avulla. Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus-hankekokonaisuus jakautuu viiteen osa-alueeseen, joille jokaiselle on määritetty oma tavoitteensa: saatavuus, oikea-aikaisuus ja jatkuvuus, ennaltaehkäisy ja ennakointi, laatu ja vaikuttavuus, monialaisuus ja yhteentoimivuus sekä kustannusten nousun hillintä.

Projektiasiantuntijana vastaat sekä tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja rakenneuudistushankkeen talouden hallinnasta sekä kustannusseurannasta. Projektin tavoitteena on hallita hankkeiden kokonaiskustannuksia ja kehittää talousseurannan malli. Lisäksi tavoitteena on luoda vankka tietoon perustuva pohja päätöksenteon, budjetoinnin ja kustannusseurannan tueksi.

Keskeisiä tehtäväsisältöjäsi ovat:

- kustannusseuranta ja talousraportointi toimialan johdolle
- talouden ja toiminnan seurantamallin kehittäminen sekä erilaiset
controller- ja kustannusseurantaan liittyvät valmistelu- ja
analysointitehtävät

Toimit laajasti hankkeessa tehden tiivistä yhteistyötä erityisesti molempien hankkeiden projektipäälliköiden, talouden ja toiminnan suunnittelun johtavien controllereiden ja taloussuunnittelijoiden kanssa sekä eri hallinnon palveluiden kanssa.

Meillä pääset tekemään valtakunnallisestikin merkittävää, näkyvää työtä ja jättämään kädenjälkesi vaikuttavaan hankkeeseen. Suurena toimijana me annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta ja/tai ymmärrystä taloushallinnosta, tiedolla johtamisesta sekä toiminnan ja taloustiedon yhdistämisestä. Sinulla on vahvaa laskennallista osaamista sekä näyttöä menestyksellisestä työstä.

Lisäksi odotamme sinulta:

- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- sote-toimialan tuntemusta
- vahvaa projektinhallintaosaamista: suunnittelu, tavoitteet, aikataulu,
seuranta, projektitalous
- itseohjautuvaa, aktiivista työotetta
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Täytä hakemus viimeistään 14.8., osoitteessa www.helsinkirekry.fi
Liitäthän mukaan myös CV:n.
Rekrytointiprosessissa kumppaninamme toimii Psycon, joka myös käsittelee tehtävään hakeneiden hakemuksia ja henkilötietoja.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Talous- ja suunnittelupäällikkö Sampo Pajari 4.8. klo 14-15.30, p. 09 310 42446, sampo.pajari@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/tietoa-helsingista/helsinki-tyonantajana

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372955
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki