(Poistunut julkaisusta)

Projektiasiantuntija, Elinkeinopalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Vantaan kaupunki, kaupunginjohtajan toimiala, elinkeinopalvelut
Elinkeinopalvelut

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2019 - 31.12.2019


Vantaan kaupunki etsii projektiasiantuntijaa 6Aika Perille asti -projektin osatoteutukseen. Projektissa etsitään, kehitetään ja kokeillaan markkinalähtöisesti uusia, älykkäitä liikkumisen ratkaisuja, palveluja ja toimintamalleja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkäyvien käyttöön. Projektin tavoitteena on parantaa matkailijoiden, työntekijöiden ja asukkaiden liikkumista pääkaupunkiseudulla täydentäen nykyistä liikennejärjestelmää.

Työn sisältönä on projektiin liittyvien kokeilujen valmistelu ja toteutus yhdessä projektipäällikön kanssa. Tämän lisäksi työtehtäviä ovat sidosryhmien kontaktointi, sitouttaminen ja aktivointi sekä muut projektin toteuttamiseen liittyvät tehtävät.

Työtä tehdään yhdessä Helsingin ja Espoon kaupunkien ja muiden kehittämispartnereiden kanssa. Projektiasiantuntija vastaa Vantaan osaprojektin toteutuksesta yhdessä projektipäällikön kanssa sovitun projektisuunnitelman mukaisesti sovitussa budjetissa ja aikataulussa. Tehtävänä on lisäksi auttaa yrityksiä luomaan uutta liiketoimintaa pilotoitavien palveluiden ja rakennettavien yhteistyöverkostojen avustuksella

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Kokemusta projektityöskentelystä. Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot erityisesti yritysten ja yritysverkostojen kanssa toimimisesta. Kokemuksen älyliikenteen ratkaisujen kehittämistyöstä.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3260 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeaika on enintään puolet palvelussuhteen kestosta
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Elinkeinopäällikkö Kimmo Viljamaa

0407696538, kimmo.viljamaa@vantaa.fi

Tavoitettavissa 15.3. klo 12-15

Anu Peltola, 0505551266, anu.peltola@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.