(Poistunut julkaisusta)

Projektiasiantuntija Biotalouden yrityskiihdyttämö -hankkeeseen
Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme projektiasiantuntijaa Biotalouden yrityskiihdyttämö  –hankkeeseen.

Biotalous on nopeasti kasvava ala, joka avaa uusia mahdollisuuksia yrityksille. Biotalouden yrityskiihdyttämö –hankkeessa tavoitteena on luoda järjestelmällinen toimintamalli, jonka avulla vauhditetaan biotalousalan pk-yritysten liiketoiminnan kehitystä ja kasvua. 

Innostutko bio- ja kiertotaloudesta? Oletko kiinnostunut alan tulevaisuuden trendeistä ja niihin liittyvästä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä? Tulet juttuun pellepelottomien ja superhessujen sekä muiden ilmastosankareiden kanssa, ja autat yhdessä hankkeen projektipäällikön kanssa heitä eteenpäin alan innovaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Etsimme biotalouden digitalisaation ja uusien teknologioiden osaajaa, joka toimii biotalouden yrityskiihdyttämön asiantuntijana.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii soveltuvaa korkeakoulutusta, dynaamisuutta ja oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä kielitaitoa (sujuva suomi ja englanti, muu kielitaito plussaa). 

Biotalouden yrityskiihdyttämön sijaintipaikka on Saarijärvi, mutta edellytämme projektiasiantuntijalta valmiutta liikkua tarpeen mukaan myös muualla kotimaassa ja ulkomailla. 

Määräaikainen työsuhde alkaa mahdollisimman pian, ja kestää 31.12.2022 saakka.

Hakuaika 10.2.-16.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Merja Rehn
Projektipäällikkö, Biotalouden yrityskiihdyttämö –hanke
JAMK Biotalousinstituutti
puh. 050 518 9766
email: merja.rehn@jamk.fi