Projektiarkkitehti
Avario / co MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Avario on oululaislähtöinen arkkitehtitoimisto, joka on erikoistunut päiväkoti-, hoiva- ja koulurakennusten suunnitteluun. Keskeistä toiminnassamme ovat myös korjausrakentaminen ja asuntosuunnittelu. Toimimme valtakunnallisesti ja meitä on 25 vahvaa oman alansa asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa ja sivutoimipiste Espoossa.

Etsimme Sinua, korjausrakentamisen

Projektiarkkitehti

Meillä osaamistasi arvostetaan ja pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisissa ja vaativissakin korjausrakentamisen projekteissa. Saat vastuuta sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippuosaajien joukossa. Autamme toisiamme arjessa ja vaalimme rehellistä ja avointa työkulttuuria.

Sinulla on arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutus ja useamman vuoden kokemus uudis- tai korjausrakentamisen suunnittelusta.

Olet ehkä jo toiminut korjausrakentamisen projektiarkkitehtina tai sinulla on ammatillinen valmius ja halu syventyä korjausrakentamisen suunnitteluun.

Arvostamme vaativien korjausrakentamishankkeiden suunnittelukokemusta sekä Fise-pätevyyttä.

Kaiken tekemisemme lähtökohtana on asiakas. Siksi odotamme Sinulta tarkkuutta, vastuullista työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ on vakituinen ja sijaitsee ensisijaisesti Oulussa. Voit työskennellä myös Espoossa tai etänä. Toimimme archicad- ja revit-ympäristöissä.

Tule osaksi Avarion ammattilaistiimiä!

Lisätietoja antaa:
Avario Oy:n varatoimitusjohtaja Teemu Leppänen, puh. 044 5670097, teemu.leppanen@avario.fi
tai MPS-seniorikonsultti Seppo Kangas, puh. 0400 206587, seppo.kangas@mps.fi

Hae työpaikkaa 27.11.2020 mennessä avario.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398259
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Oulu