Projektiarkkitehti
Granlund

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Olemme Granlund Saimaa Oy, talotekniikan, teollisuuden ja rakennuttamisen asiantuntijatalo. Vuodenvaihteesta lähtien meillä on ollut suuri ilo saada riveihimme arkkitehteja. Nyt arkkitehtiosaamisemme kaipaa lisää vahvistuksia.

Etsimme mukavaan joukkoomme projektiarkkitehtia Lappeenrannan toimipisteeseemme. 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita. Meillä on ollut vilkasta viime aikoina ja liikevaihtomme onkin kasvanut viidessä vuodessa 46 % ja henkilöstömäärä 40 %.
Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi tai kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi ja etene kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana.  

Työntekijämme arvostavat Granlund Saimaata vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edutHenkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Lue lisää Granlundista työpaikkana

Mitä toivomme sinulta?

Meillä Lappeenrannassa pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja vaativiin suunnitteluhankkeisiin, lisäksi osallistut tiimimme toiminnan kehittämiseen.

Arvostamme monipuolista kokemusta luonnos- ja toteutusvaiheen suunnittelusta, sosiaalisia taitoja ja kykyä organisoida suunnitteluryhmän toimintaa. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, tietoteknisiä valmiuksia sekä innostunutta asennetta arkkitehtisuunnitteluun.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat torstaihin 5.7.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Markku Ovaskainen, p. 040 535 2396 ja projektipäällikkö Arja Björk, p. 040 774 6688 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1366051
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta
  • Lisätietoja antaa: ryhmäpäällikkö Markku Ovaskainen, p. 040 535 2396 ja projektipäällikkö Arja Björk, p. 040 774 6688 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.