Projektiarkkitehti
Ylöjärven kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosastolla, kaavoitus- ja maankäyttöpalvelut vastuualueella julistetaan haettavaksi projektiarkkitehdin virka. 
Vastuualue vastaa Ylöjärven kaupungin kaavoitukseen, maaomaisuuden ja paikkatiedon hallintaan liittyvistä palveluista ja päätösvalmistelusta. 

Tehtävä
Projektiarkkitehti toimii kaavoituksen tehtäväalueella, kaavoituspäällikön alaisuudessa. Projektiarkkitehdin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu laaja-alainen osallistuminen keskustan kehittämishankkeiden suunnitteluun ja ohjaamiseen sekä niihin liittyvien asema- ja yleiskaavojen laatimiseen yhteistyössä Tekniikka- ja ympäristöosaston muun henkilöstön kanssa. 

Kelpoisuusehdot
Viran kelpoisuusehtona on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja tehtävään soveltuva monipuolinen työkokemus suunnittelutehtävistä. 

Viran hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme
Arvostamme kokemusta ja näkemystä kaupunkisuunnittelusta ja kaavoituksesta sekä valmiutta projektien vetämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, neuvottelutaitoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. 

Muut tiedot
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot 
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa kaavoituspäällikkö Esko Hyytinen,  p. 044 431 4324, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi. 

Hakemus
Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 24.4.2020 klo 12.00.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353538
  • Tehtäväalue: Luonnontiede/maa- ja metsätalous, Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ylöjärvi
  • Lisätietoja antaa: kaavoituspäällikkö Esko Hyytinen,  p. 044 431 4324, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.