(Poistunut julkaisusta)

Projektiarkkitehti / -päällikkö (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Asiakkaamme Aihio Arkkitehdit Oy on tamperelainen menestynyt arkkitehtitoimisto. Nykyaikaisissa toimitiloissa Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken rannalla työskentelee 50 alan ammattilaista. Aihio Arkkitehtien suunnittelukohteet ovat mm. sairaala- ja terveyskeskukset, yliopistokampukset, liikekeskukset, asuinkerrostalot, rautatie- ja infrasuunnitteluhankkeet sekä maankäyttö- ja kaavoitushankkeet. Yrityksen meneillään olevia ja viimeaikaisimpia suunnittelukohteita ovat mm. Tampereen keskusareena ja kansi, Mattlidenin silta Espoossa, Kouvolan ratatekninen oppilaitos, Kuopion yliopiston kampuskortteli sekä Tampereen yliopiston kampusvisio.

Lisääntyneiden projektien myötä yritys kaipaa lisävahvistusta kasvavaan joukkoonsa. Tästä johtuen etsimme nyt heille suorarekrytointina kokeneita projektiarkkitehteja ja projektipäälliköitä kokoaikaisiin projektinjohtotehtäviin Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan heti.

Tehtävän toimenkuva on räätälöitävissä aikaisemman työ- ja suunnittelukokemuksesi huomioon ottaen. Arvostamme suomalaisten hankkeiden tuntemusta ja aikaisempaa työkokemustasi suunnittelukohteista Suomessa sekä suomalaisen lainsäädännön ja lupamenettelyiden tuntemusta. Olet vetänyt projekteja itsenäisesti ja olet motivoitunut työstäsi. Aikaisempi kokemus suurista projekteista katsotaan sinulle suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta sekä vahvoja yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Viet vetämiäsi projekteja eteenpäin yhdessä tiimisi kanssa ja omaat tarvittavat esimiestaidot. Projektien onnistunut läpivieminen edellyttää joustavuutta mm. työaikojen suhteen. Lisäksi edellytämme ArchiCAD-ohjelmiston käyttökokemusta, Revit-ohjelmiston hallinta katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Näköalapaikan suomalaisen yhteiskunnan nykyrakentamiseen.
Ajassa eläviä mielenkiintoisia ja kokemustasi vastaavia projekteja.
Kykyjesi mukaan räätälöidyt projektit
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi.
Alansa huippua edustavat asiakkaat.
Innovatiivisen ja modernin työympäristön.
Iloisen ja dynaamisen työyhteisön.
Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tästä mielenkiintoisesta tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten toimi nopeasti ja lähetä CV:si sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, arkisin klo 8.00 - 16.00, puh. 050 411 6507, sähköposti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.