(Poistunut julkaisusta)

Projektiarkkitehti - Oulu, Espoo
Avario Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018
Avario on oululaislähtöinen valtakunnallisesti toimiva päiväkoti-, hoiva- ja koulurakennusten suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Muita vahvuuksiamme ovat korjausrakentaminen ja asuntosuunnittelu. Päätoimipaikkamme on Oulussa ja sivutoimipiste löytyy Espoosta, Leppävaarasta. Meitä on jo 20 vahvaa oman alansa asiantuntijaa. Etsimme asiakasyrityksellemme Arkkitehtitoimisto Avario Oy:lle projektiarkkitehtia. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työpaikkasi voi sijaita joko Oulussa tai Espoossa. Tehtäviisi kuuluvat Tehtäväsi on toimia rakennussuunnittelijana monipuolisissa hankkeissa yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa. Vastaat yhdessä pääsuunnittelijan kanssa nimetyistä projekteista ja sinulla on vastuu aikataulutuksen noudattamisesta. Työssäsi avustat pääsuunnittelijaa ja ohjaat avustavaa suunnittelijaa hänen työssään. Tehtäviisi kuuluu myös viranomaisyhteyksien edistäminen. Lopullinen työnkuvasi määritellään yhdessä osaamisesi ja aiemman työkokemuksesi perusteella.
Toivomme sinulta Voit olla vastavalmistunut tai valmistumisvaiheessa oleva arkkitehti tai rakennusarkkitehti. Odotamme hakijalta ArchiCAD-osaamista ja sujuvaa suomen kielen hallintaa. Eduksi katsomme Revit-osaamisen.
Arvostamme vastuullista työotetta, tiimityötaitoja ja tarkkuutta. 
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa ja laajentuvaa yritystämme! Tarjoamme myös mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työkalut, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Lisäksi saat tueksesi mukavan työporukan tuen ja kattavan perehdytyksen työhön. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelutehtävissä muiden asiantuntijoiden kanssa. Avario tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi. Avario pyrkii toimimaan kaikissa projekteissaan avoimesti ja yhteistyökykyisesti. Tavoitteena on solmia asiakkaiden kanssa pitkäjänteiset ja luottamukseen perustuvat yhteistyösuhteet. Tarjoamme asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa suunnittelupalvelua valtakunnallisesti. Katso video asiakkaidemme kokemuksista:

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 21.11. klo 15-16 ja 23.11. klo 10-11 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.12.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi