(Poistunut julkaisusta)

Projektiarkkitehti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy:n suunnittelualueet ovat asuminen ja maankäyttö. Maankäytön suunnittelussa toimiston asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat sekä yksityiset maanomistajat eri puolilla Suomea. Asuntosuunnittelussa toimiston asiakkaita ovat valtiolliset, kunnalliset ja yksityiset rakennuttajat sekä rakennusliikkeet ja kiinteistökehittäjät. Toimisto on perustettu vuonna 2003 ja se on Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL:n jäsen Etsimme nyt asiakkaallemme Projektiarkkitehtia pääkaupunkiseudulle. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Projektiarkkitehtina

vastaat Arkkitehdit Anttila & Rusanen arkkitehtitoimiston sinulle nimeämien projektikohteiden suunnittelutyöstä ja läpiviennistä itsenäisesti, hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmiesi kanssa. Valvot työmaiden edistymistä, olet yhteydessä viranomaisiin ja koordinoit projektikohteesi rakentumisen eri vaiheita. Suunniteltavat kohteet ovat pääasiassa uudisrakentamisen kohteita, mm. kerrostaloja eri puolilla Pääkaupunkiseutua.

Odotamme sinulta

positiivista ja aikaansaavaa asennetta ja innokkuutta asuntorakentamisen suunnittelutehtäviä kohtaan. Edellytämme soveltuvaa arkkitehdin koulutustaustaa, sekä mielellään ainakin muutaman vuoden kokemusta asuntosuunnittelun parista. Eduksesi on, jos tunnet jo Revit ja/tai Solibri järjestelmät, mutta näihin saat tarvittaessa myös kattavan koulutuksen. Asiakkaamme suhtautuu erittäin avoimesti osaamisen kehittämistä kohtaan ja on tarvittaessa valmis kouluttamaan sinut isomminkin tehtäviin.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

kiinnostavan, vastuullisen ja itsenäisen toimenkuvan, jota tukee ammattitaitoinen ja osaava, hyvän yhteishengen omaava arkkitehtitiimi, jonka jäseniin kuuluvat mm. ''rokkari, formulakuski, taitoluistelija, futis coutsi, valokuvaaja, bodari ja muutama muu rento ja mukava työkaveri''. Asiakkaamme tukee tehtävässä kehittymistä ja kouluttautumista, ja toiveena onkin, että olisit halukas kehittymään ja ottamaan vastuuta myös mm. Pääsuunnittelijan tehtävistä. Kilpailukykyisen palkkauksen ohella asiakkaamme tarjoaa sinulle viihtyisän ja avaran studiomaisen toimiston hyvällä sijainnilla Helsingin Mechelininkadulla, joustavat työajat etätyömahdollisuuksilla, sekä vahvan luottamuksen ja tuen toimiston osakkaiden ja oman tiimisi taholta.

Hakeminen ja lisätietoja

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 18.2.2020 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja etenemme haastatteluissa jo haun aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Talent Acquisition Manager Marjo Hämäläinen p. 030 6090 530 / marjo.hamalainen@eilakaisla.fi