(Poistunut julkaisusta)

Projektiarkkitehti / arkkitehtiopiskelija (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy aloitti toimintansa vuonna 1985. Yhtiön perustajat ja osakkaat - Hannu Jaakkola ja Tapani Kerttula - toimivat aktiivisesti yhtiön johdossa. Molemmilla on yli 30 vuoden kokemus monipuolisesta arkkitehtisuunnittelutyöstä ja konsulttitoimiston johtamisesta. Toiminta kattaa rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja sisustussuunnittelua. Henkilöstön keskimääräinen lukumäärä on 19. Lisää projekteista: http://www.ark-jaakkola.fi/projektit

Asiakkaamme Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy hakee nyt tiimiinsä uutta projektiarkkitehtia. Lisäksi haemme arkkitehti-opiskelijaa (arkkitehti/rakennusarkkitehti) osaksi projektityöryhmää tekemään suunnittelutehtäviä 3D - visualisoinnista erilaisiin avustaviin projektitöihin.

Suunnittelukohteet ovat mm. asunto-, toimisto- ja teollisuusrakennuksia. Tämän lisäksi toimistossa tehdään myös asemakaavasuunnittelua. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on työtä pelkäämätön asenne, olet opintojesi kandivaiheessa ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Photoshop-, AutoCAD-, ja Revit-ohjelmistoista. Erityisesti työkokemus arkkitehtitoimistosta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhteistyössä kokeneiden arkkitehtien kanssa. Työnkuva laajenee kehittymisesi myötä vaativampiin ja itsenäisempiin työtehtäviin. Yrityksessä panostetaan työhyvinvointiin mm. säännöllisin väliajoin käyvällä hierojalla ja toimiston yhteisillä aamupaloilla. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Lauttasaaressa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si rekrytointikonsultti Anttony Lindolle 25.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy:lle.