(Poistunut julkaisusta)

Projektiaikataulusuunnittelija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Europlan Engineering Oy on Suomen johtava laivateollisuuden projektinhallintayhtiö. Ydinliiketoiminnassaan Europlan keskittyy kokonaistoimituksiin kotimaisilla ja ulkomaisilla telakoilla. Europlanin liikeidea perustuu avaimet käteen -periaatteeseen: voimme tarjota asiakkaillemme kattavat ratkaisut suunnittelusta materiaalihankintaan, asennuksiin ja toimituksen jälkeiseen tukeen. Osaamisemme perustuu vahvaan sisäiseen osaamiseen ja kustannustehokkaaseen projektijohtamiseen. Tule rakentamaan kanssamme maailman upeampia risteilyaluksia!

Haemme nyt työntekijöitä aikataulusuunnittelijan tehtäviin Raisioon.

Meillä Europlanissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa ammattiatitoisessa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä yhdessä projektitiimien ja yhteistyökumppanien kanssa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu meriteollisuuden kokonaistoimitus- sekä rakennusteollisuuden kokonaistoimitusliiketoimintaan, jossa rakennamme yhdessä tilaajan sekä asiakkaan kanssa haasteellisia projektitoimituksia. Olet mukana kehittämässä digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen sekä rakennusprosessien virtaviivaistamiseen. 

Tehtävänkuvaus

Tehtävät liittyvät projektien aikatauluhallintaan. Saat vastuullesi projektien aikataulujen suunnittelua ja laadintaa sekä urakoitsijoiden aikataulujen yhteensovittamista. Tehtävään sisältyy myös projektien viikkoaikataulujen ylläpitoa sekä etenemisen seurannan raportointia ja analysointia. Lisäksi tuet projektien yksikköhintojen ja tuottavuuden määritystä, sekä resurssisuunnittelua.

Toivomme sinulta:

- Muutaman vuoden työkokemusta meriteollisuusprojektien- tai rakentamisprojektien toimitusketjuista ja aikatauluttamisesta
- Aikatauluohjelmien sekä Excelin hallintaa
- Safran-ohjelmiston osaaminen katsotaan eduksi
- Projektitoiminnan vaatimat hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot
- hyvää englannin kielen taitoa

LEAN-johtamisfilosofian sekä LEAN-toimintakulttuurin tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

- kykyä ja halu oppia uutta
- tarkka ja järjestelmällinen luonne
- asiakaspalvelutaidot

Otatko haasteen vastaan?