(Poistunut julkaisusta)

Projekti- tai huoltopäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen huolto- tai projektipäällikköä Jyväskylään!

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus toimia projektien johtajana, jolloin pidät huolen tavoitteiden täyttymisestä sekä vastaat projektien kokonaisvaltaisesta teknisestä, taloudellisesta ja työmaahoidollisesta läpiviennistä. Huollon puolella vuorostaan pääset vastaamaan asiakkaiden huolto- ja ylläpitotöiden sekä sopimusasiakkaiden päivittäisten töiden organisoinnista. Se, onko tehtävä lopulta enempi huolto- vai projektipainotteinen riippuu sinusta ja osaamisestasi. Sinulla on siis oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan tulevaan työrooliisi.

Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi projektisuunnitelmien teosta, aikataulutuksesta, raportoinnista, resurssisuunnittelusta, materiaalisuunnittelusta tai alihankintasuunnittelusta. Tehtävänkuva on monipuolinen ja antaa mahdollisuuden kehittyä – ja kehittää!

Tämä tehtävä voi olla sinua varten, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy kykyä ajatella asioita teknisesti sekä liiketoiminnallisesti tuloksiin pyrkien. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin ja pidät monet päällekkäiset asiat hallinnassasi tehokkaasti sekä osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa johtaen projekteja sujuvasti eteenpäin. Sinulla on lisäksi jo kerrytettyä kokemusta työnjohdollisista tehtävistä sekä aiempaa esimieskokemusta.

Tulet asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan”, jossa palveluhenkisyys ja hyvät neuvottelutaidot tärkeässä roolissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat:

  • palveluhenkisyyttä ja neuvottelutaitoa
  • halua oman osaamisen jatkuvaan kasvattamiseen
  • intohimoa vaikuttaa omalla työlläsi uuden kehittämiseen

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Keski-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten sinulta edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Jussi Nyström puhelimitse numerosta +358 (0)50 3524 770 20.1  ja 28.1 klo 15-16 välisenä aikana.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera otsikolla ”Huolto- tai projektipäällikkö, Jyväskylä” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 7.2.2021 mennessä. Hae joukkoomme!