(Poistunut julkaisusta)

Projekti- / palvelupäällikkö (talouden- ja toiminnanohjauksen IT-järjestelmät)
Tampereen Sähkölölaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Kehittäessämme vahvasti toimintaamme, haemme nyt uuteen tehtävään kehityshaluista ja aikaansaavaa

PROJEKTI-/PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ
(talouden- ja toiminnanohjauksen IT-järjestelmät).

Tehtäväsi on yhdistelmä projekti- ja palvelupäällikön vastuita. Aluksi vastaat projektipäällikön roolissa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta. Myöhemmin roolisi kasvaa palvelujohtamisen suuntaan. Työskentelet osana Tietohallinto-yksikköä, mutta teet tiivistä yhteistyötä eri yksiköiden kanssa. Toimipaikkasi sijaitsee Ratinassa.

Ketä haemme

Olet toiminnanohjauksen ja taloushallinnon osaamisella varustettu tietohallinnon ammattilainen. Sinulla on kokemusta järjestelmäprojekteista monitoimittajaympäristössä sekä talouden ja toiminnanohjausjärjestelmän projekteista liiketoiminnan prosesseihin kytkettynä. Näyttö vaativien projektien johtamisesta katsotaan eduksesi. Tärkeintä on, että suhtaudut projektien johtamiseen innolla ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin.

Palvelupäällikön tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus toimittajayhteistyöstä ja palvelujohtamisesta. Kykenet liittämään hankkimasi sovellusosaamisen prosessien kehittämiseen ja tehostamiseen. Sinut tunnistaa kehitysmyönteisestä asenteestasi ja muutoshalukkuudestasi; uskallat haastaa totutun ja tuot omat ratkaisusi selkeästi esille.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Group, henkilöstökonsultti Katja Konkka puh. 050 354 6980.

Hae tehtävää jättämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 20.5.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.