(Poistunut julkaisusta)

Projekti-/palvelupäällikkö (Microsoft Dynamics 365)
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Business Productivity -liiketoimintamme jatkaessa kasvuaan, haemme nyt lisävahvistusta kokeneista projekti- tai palvelupäälliköistä Microsoft Dynamics osaajajoukkoomme (D365 BC/NAV/FO) pääkonttoriimme Espoon Keilarantaan.

Tehtävässäsi vastaat uusien Microsoft Dynamics 365 -ratkaisujen toimittamisesta ja olemassa olevien jatkokehittämisestä monialaisessa asiakaskentässämme. Työpäiväsi pitää sisällään yhteistyötä asiakkaiden kanssa, prosessien ja toiminnan kehittämistä sekä suunnittelua itseohjautuvan asiantuntijatiimin kanssa.

Sinulla on aitiopaikka asiakkaidemme oppaana heidän liiketoimintansa kehityksessä, luoden uutta Dynamics 365 -ratkaisuiden ja -prosessien kautta.

Sinusta

Sinulla on vahva tekninen ohjelmistokehitystausta ja pystyt sujuvan uskottavasti keskustelemaan niin toteutustiimin, teknisten arkkitehtien kuin asiakkaan ylimmän johdon edustajienkin kanssa. Sinulla on kokemusta lukuisista onnistuneista asiakastoimituksista tai asiakasyhteistyöstä  ja kansainväliset järjestelmätoimitukset useisiin maihin lasketaan eduksi.

Meistä

Teemme päivittäin töitä sekä julkisen että yksityisen sektorin mielenkiintoisten asiakkuuksien kanssa, joten tehtävissäsi projekti- tai palvelupäällikkönä pääset varmasti vaikuttamaan laaja-alaisesti monella toimialueella. Yhteistä tekemisessämme on, että toimituksen laatu ja pitkien asiakassuhteiden rakentaminen ovat meille ykkösasia. Vaikka työmme on monilta osin itsenäistä, emme jätä työkaveria pulaan, vaan tuemme toisiamme vaativien projektien haasteissa. 

Kannustavan palkitsemisjärjestelmän lisäksi tarjoamme sinulle lounas- ja puhelinedun, joustavat työaikajärjestelyt, monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia loistavassa seurassa.

Hae meille!

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita meille hakemus palkkatoiveineen. Käymme läpi hakemuksia ja palkkaamme rullaavasti parhaat, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haku päättyy 27.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit halutessasi tiedustella Mikko Kaasiselta puhelimitse 050 577 4598