(Poistunut julkaisusta)

Projekti- ja palvelupäällikkö
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Etsimme PROJEKTI- JA PALVELUPÄÄLLIKÖITÄ Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen tai Jyväskylään.

Haemme projekti- ja palvelupäälliköitä vetämään vaativia toiminnanohjausjärjestelmän toimitusprojekteja ja vastaamaan jatkuvasta palvelusta toimitusprojektin siirtyessä ylläpitovaiheeseen. Tässä tehtävässä vastaat mm. toimitusprojektin suunnittelusta, ohjauksesta ja asiakaslupausten lunastamisesta sekä huolehdit jatkuvan palvelun toimittamisesta sopimuksen mukaisesti. Tyytyväinen asiakas on meille päätavoite.

Sinulla on kokemusta asiakaslähtöisestä projekti- tai palvelujohtamisesta ohjelmistoalalla sekä kattavaa ymmärrystä toiminnanohjausjärjestemistä ja ohjelmistotuotannon ja/tai toiminnanohjauksen projekteista, ketteristä menetelmistä, palvelunhallinnasta ja DevOpsista. Työskentelyotettasi määrittää päämäärätietoisuus ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Meille on tärkeää, että pidät viestintää merkittävänä osana työtäsi etkä piiloudu exceleiden taakse – olet tiiviisti kehittäjien arjessa mukana. Sinulle on myös ominaista, että

  • hallitset isoja kokonaisuuksia, keskityt olennaiseen ja pidät kaikki langat käsissäsi
  • pystyt viemään ohjausryhmään kiperämpiäkin asioita
  • olet perillä miten toteutustiimillä menee ja käyt heidän kanssaan jatkuvaa dialogia
  • olet se digiarjen sankari, joka silottaa karikkoiset tiet kehittäjien edestä, jotta he voivat keskittyä kehitystyöhön

Digialla pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi sinulle sopivaan suuntaan. Tulet takuulla kasvamaan ammatillisesti ja syventämään osaamistasi, kun tukenasi eivät ole ainoastaan projektihallinnan asiantuntijat vaan myös eri toimialoja monipuolisesti tuntevat syväosaajat. Voimme rakentaa sinulle kiinnostavia uramahdollisuuksia huomioiden niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Projekti- ja palvelupäällikkönä työmahdollisuutesi talon sisällä ovat laajat. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on mahtavat, auttavaiset työkaverit ja lämmin ilmapiiri, ja viihdymmekin toistemme seurassa myös monenlaisten tapahtumien ja harrastusten merkeissä.

Hakuaika päättyy 21.10.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Marita Linkola vastaa niihin mielellään 4.10. klo 10-11, 9.10. klo 14-15 ja 16.10. klo 14-15 numerosta 050 4479 455 tai marita.linkola (at) digia.com. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian!