(Poistunut julkaisusta)

Projekti – ja asiakkuuspäällikkö - Holmet Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Lahden alueella sijaitseva Holmet Oy tarjoaa korkealaatuista ja kustannustehokasta konepaja- ja hankintaosaamista vaativiin sarja- ja projektituotantokohteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme komponenttien, koneiden ja laitteiden toimittajana johtaville suomalaisille teknologiateollisuuden yrityksille.Ylläpidämme ja kehitämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme vastataksemme yhä paremmin ja joustavammin asiakkaidemme tarpeisiin.

Haemme projekti-/asiakkuuspäällikköä monipuoliseen tehtäväkenttään Holmetille.

Projekti-/asiakkuuspäällikkönä vastaat asiakassuhteiden ylläpidosta sekä projektien hoidosta ja niiden läpiviennistä. Tehtävässä vastaat suoraan toimitusjohtajalle. Työtehtäviisi kuuluvat mm.:

  • tarjouslaskenta
  • hinnoittelu
  • tilausten vastaanotto
  • materiaalitarpeiden selvitys
  • materiaalihankinta sekä kilpailutus
  • projektinhoito
  • projektiaikataulujen seuranta
  • asiakassuhteiden kokonaisvaltainen hoito

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta sekä työkokemusta teollisuuden puolelta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista sekä kirjallista englannin kielitaitoa. Tyyppinä olet myyntihenkinen ja omaat hyvän organisointi- sekä paineensietokyvyn. Katsomme eduksi Solidworks sekä CAD-ohjelmistojen osaamisen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä vastuullisen tehtävän mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys sekä tiimin tuki. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Kaipaatko lisätietoja? Hakuprosessista vastaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p. 010 2306 532/ pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.


Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/