(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri/projektipäällikkö
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Projekti-insinöörinä vastaat ja huolehdit erilaisista projektitehtävistä sekä linjakunnossapidon tukemisesta.

Tehtävässä toteutat asiakkaan tilaamia investointitoimeksiantoja ja kunnossapitoon liittyviä muutostöitä. Tehtäviin kuuluvat hankkeiden kustannusarvioiden laadinta, tekninen suunnittelu tai suunnitteluttaminen alihankkijoita hyödyntäen sekä koneiden, laitteiden, materiaalien ja asennusten hankinta.

Toimenkuvaan kuuluvat myös asennusvalvonta ja käyttöönottotehtävät sekä muutostöiden dokumenttien hallinta.

Tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä rautaiseksi kunnossapidon ammattilaiseksi.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta alaan soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutustaustaa sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Toivomme, että sinulla on kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta sekä projektien toteuttamisesta.

Toivomme, että olet yhteistyö- ja paineensietokykyinen tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään myös itsenäisesti. Arvostamme sähköistysten, automaation tai koneasennuksen osaamista. Lisäksi esimieskokemus ja SAP-osaaminen ovat eduksesi.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, MS Office -ohjelmien sekä muiden projektityökalujen hallintaa.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Mikko Ahonen, puh. 040 550 7476.