(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri/laboratorioinsinööri
LUT-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Sähkötekniikan tekniikan osasto hakee sähköalan ammattilaista 

Projekti-insinöörin/laboratorioinsinöörin 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Uusien energiatehokkaiden ratkaisujen löytäminen edellyttää laaja-alaista tutkimusta. Tavoitteenamme on syvällinen järjestelmätason ymmärrys hiilivapaaseen energiajärjestelmään siirtymisestä ja sen taloudellisista, ympäristöllisistä, teknisistä ja kilpailukykyyn vaikuttavista tekijöistä. Osaamisemme muodostaa elinkaariajattelun mukaisen kokonaisuuden, jossa huomioidaan uusien sovellusten suunnittelu, materiaalivalinnat, tekniset ratkaisut ja niiden ympäristövaikutukset, valmistettavuus, käytettävyys ja energiatehokkuus. Laajojen kokonaisuuksien hallinta on tutkimuksessamme avaintekijä. 

Työhösi kuuluu sähkötekniikan osaston opetus- ja tutkimuslaboratorioiden laitteiden ja laitteistojen suunnittelu, toteutus, kehitys ja dokumentointi. Dokumentaatiokielenä käytämme sekä suomea että englantia.  Erityisesti ideointi- ja suunnitteluvaiheessa hyvä yhteistyö muun opetus- ja tutkimushenkilöstön kanssa on tärkeää. Osallistut lisäksi laboratoriossa tapahtuviin opetustehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sähkö- tai automaatioalalta. Toivomme sinulla olevan osaamista myös sähkö- ja automaatioalan suunnittelutyökalujen käytöstä. Lisäksi eduksi on koulutuksen ja työkokemuksen perusteella saavutettu sähköalan ammattilaisen pätevyys.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan yhteydenottoon ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaatioon niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Riittävä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito on suomen ohella välttämätöntä kansainvälisessä toimintaympäristössämme. 

Tehtävä täytetään toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla, ja työ alkaa marraskuun aikana sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.9.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja: tutkimusjohtaja Markku Niemelä, markku.niemela@lut.fi, puh. 040 516 5964.