Projekti-insinöörihajoittelija
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Haemme vedenpuhdistusosaston tuotantoyksikköön Vanhankaupunkiin Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIHARJOITTELIJAA

kesätyöhön ajalle 1.5.-30.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Me vesihuollon vedenpuhdistusosastolla vastaamme pääkaupunkiseudun noin miljoonan asukkaan talousveden tuotannosta ja jakelusta.

Työssäsi arvioit vedenjakelujärjestelmän energiatehokkuutta. Tehtäviisi kuuluvat lähtötietojen ja niiden tarkkuuden selvittäminen, laskennan ja tunnuslukujen tuottaminen, tulosten esittäminen sekä tarkempien analyysien suunnittelu.

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, itsenäistä työotetta, taulukkolaskennan osaamista ja tarkkuutta. Saat hyvän kuvan vedenjakelujärjestelmän toiminnasta ja mittausdatan käytöstä ja laadunarvioinnista.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisinsinööri Raisa Kyrönseppä, raisa.kyronseppa@hsy.fi, puh. 050 306 8500.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241336
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Kehittämisinsinööri Raisa Kyrönseppä, raisa.kyronseppa@hsy.fi, puh. 050 306 8500